A névadó is ott lesz a Bocuse d’Or Hungary-n
2010. február 21-22-én Budapesten, a Foodapest kiállításon kerül sor a Bocuse d’Or Selection Hungary döntőjére. A hétfői versenyt a helyszínen tekinti meg Paul Bocuse, a verseny névadója.
Több mint 20 évvel ezelőtt született meg a kulináris világ legnagyobb presztízsű szakmai rendezvénye, a Bocuse d’Or, ahol 24 séf szerte a világból versenyez élőben, hatalmas közönség előtt, hogy öt és fél óra alatt elkészítsen két tökéletes fogást.
A tét hatalmas, hiszen kiderül, hogy a világ legjobbjai közül ki lesz a nyertes, ki nyeri az arany Bocuse szobrocskát és az elképesztő jutalmakat.
A nevező országok a nemzeti válogató után indíthatnak egy csapatot.
A magyarországi válogató, a Bocuse d’Or Hungary február 21-22-én kerül megrendezésre, ahol itthon még sosem látott magas díjazásban részesülnek a Genfben az országunkat képviselő versenyzők. A versenyt személyesen tekinti meg Paul Bocuse, a verseny névadója, a 84 esztendős francia szakácspápa.
Az eredményhirdetés után a francia híresség tisztelői számára lehetőség nyílik egy közös fotó készítésére. Részletek az Akadémia honlapján http://www.bocusedorhungary.hu/fotozas.htm
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Employer branding az AI és a GenZ-k korában – A folytatás
November 27-én kerül megrendezésre a II. Marketing Art Employer Branding…
Tovább olvasom >Megvannak az Employer Branding Award nyertesei
A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) immár hetedik alkalommal hirdette…
Tovább olvasom >AI Night: Egy új korszak – Hogyan formálja át az AI az életünket, a munkánkat és a globális társadalmunkat?
Az AI fejlődése nemcsak technológiai szempontból hoz forradalmi változásokat, hanem…
Tovább olvasom >