A monaco-i herceg is megkedvelte a chocoMe-t
A 2011. végén Monte Carlo-ban (Monaco) 16. alkalommal megrendezett “Salon Monte Carlo Gastronomie” gasztronómiai szakkiállításon is “megmérettetett” a chocoMe. A kézzel készült, “személyre szabható” magyar kézműves csokoládék az eseményen a SIKLÓSI kereskedőház kínálatában voltak jelen, ahol elnyerték a legjobb standnak járó díjat is.
A SIKLÓSI kereskedőház különleges, prémium kategóriájú magyar termékek népszerűsítését és értékesítését végzi Franciaországban és Monaco-ban francia vendéglátóipari szakemberek, séfek és azok éttermei, kávézói számára. A szervezet évről évre részt vesz Monaco legrangosabb gasztronómiai kiállításán – és ezúttal a chocoMe kreációkkal el is nyerte a “Legjobb Standnak járó Grand Prix” díjat, amelyért 12 ország 106 kiállítója versenyzett. A zsűriben olyan neves szakácsmesterek kaptak helyet, mint Patrick Raingeard, vagy Philippe Jourdin. A szakmai elismerés “megkoronázásaként” Albert monaco-i herceg személyesen is gratulált Siklósi Lászlónak, a SIKLÓSI kereskedőház vezetőjének, aki Mészáros Gáborral, a chocoMe ötletgazdájával chocoMe csokoládék „hercegi kompozícióival” ajándékozta meg a hercegi családot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Versenytényezővé válik a telephely az e-kereskedelemben
A digitalizáció és a fogyasztói elvárások gyors változása nyomán az…
Tovább olvasom >Exportban erősödik a Gyermelyi – alkalmazkodás a kihívásokhoz
A Gyermelyi Zrt. 2024-es pénzügyi beszámolója alapján világosan látszik: a…
Tovább olvasom >Önkéntes Vízadó program indul Budapesten
Önkéntes Vízadó programot hirdet Budapesten a 10 millió Fa, Budapest…
Tovább olvasom >