A magyarországi OMV VIVA töltőállomások új prémium szendvicskínálattal várják a vásárlókat
Tavasszal szinte minden elemében megújul az OMV VIVA gasztronómiai kínálata: két új gourmet szendvics mellett új Leberkäse-variánst, új hot dogot és egy teljesen új termékcsalád termékeit is választhatják az OMV VIVA töltőállomások vendégei.
Bicsár Attila, a Michelin Guide által ajánlott Sauska48 kreatív séfje idén is két új, egy húsos és egy vegetáriánus szendvicset tervezett az OMV számára. A séf két igazán tápláló és ízvilág szempontjából is kiegyensúlyozott ínyencséget állított össze, melyek akár egy könnyű főétkezésnek is beillenek. A Fekete-erdő szendvics kovászos, sokmagvas bagettben érkezik kéksajtos krémmel, meggy-chutney-val, lollo salátával és sok-sok érlelt fekete-erdei sonkával. A Bicsár-féle Camembert burgerben a jó szelet camembert sajtot BBQ lilahagymalekvár, vörös pesztószósz, cékla csíra és lollo saláta köríti, mindez pedig burgonyás buciba kerül.
Kapcsolódó cikkeink
Gourmet kaland útközben is: megújult az OMV VIVA nyári gasztrokínálata
A nyár nemcsak a szabadságról és a napsütésről szól, hanem…
Tovább olvasom >Így áll össze a vidék gasztronómiai térképe – itt a Dining Guide TOP30 vidéki étteremlistája
A Dining Guide 2005 óta minden évben elkészíti Magyarország legrangosabb…
Tovább olvasom >Százötven kistermelő nyitja meg kapuit a Nyitott Porta Napok rendezvénysorozat részeként
Több mint százötven családi gazdaság, pince és manufaktúra nyitja meg…
Tovább olvasom >További cikkeink
A fogyasztói tudatosságnak a pénztárca szab határokat
Egészséges, fenntartható és megfizethető alapanyagokat, élelmiszereket szeretnének a fogyasztók vásárolni,…
Tovább olvasom >Drága falatok – egyre mélyebben kell a pénztárcába nyúlni a húsért
Hiába őrzi népszerűségét a sertéshús a magyar fogyasztók körében, az…
Tovább olvasom >Globális minimumadó: Az amerikai vállalatcsoportok végleg kikerülhetnek a szabályozás alól
Az elmúlt időszakban a globális minimumadó kapcsán izgalmas fejlemények játszódtak…
Tovább olvasom >