A magyarországi OMV VIVA töltőállomások új prémium szendvicskínálattal várják a vásárlókat
Tavasszal szinte minden elemében megújul az OMV VIVA gasztronómiai kínálata: két új gourmet szendvics mellett új Leberkäse-variánst, új hot dogot és egy teljesen új termékcsalád termékeit is választhatják az OMV VIVA töltőállomások vendégei.
Bicsár Attila, a Michelin Guide által ajánlott Sauska48 kreatív séfje idén is két új, egy húsos és egy vegetáriánus szendvicset tervezett az OMV számára. A séf két igazán tápláló és ízvilág szempontjából is kiegyensúlyozott ínyencséget állított össze, melyek akár egy könnyű főétkezésnek is beillenek. A Fekete-erdő szendvics kovászos, sokmagvas bagettben érkezik kéksajtos krémmel, meggy-chutney-val, lollo salátával és sok-sok érlelt fekete-erdei sonkával. A Bicsár-féle Camembert burgerben a jó szelet camembert sajtot BBQ lilahagymalekvár, vörös pesztószósz, cékla csíra és lollo saláta köríti, mindez pedig burgonyás buciba kerül.
Kapcsolódó cikkeink
Spárgaszezon indul Magyarországon: exportnagyhatalom vagy gasztronómiai lehetőség?
Miközben Nyugat-Európában tavaszi csemegeként ünneplik, itthon még mindig csak szűk…
Tovább olvasom >HNT: hamarabb érnek tudatos borfogyasztóvá a mai fiatal felnőttek
Az elmúlt két évben jelentősen nőtt az alkalmi borfogyasztók aránya…
Tovább olvasom >Top 10 légitársaság, ahol a fedélzeti étkezés gasztronómiai élmény – Íme, a Food & Wine rangsora
A „repülős kaja” kifejezés sokáig egyet jelentett a középszerűség szinonimájával,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nagy Márton: árréskorlátozást vezetne be a kormány a háztartási cikkeket árusító boltokra
A kormány szerdán tárgyalhatja, csütörtökön pedig várhatóan elfogadhatja azt az…
Tovább olvasom >Rekordméretű élelmiszergyűjtést szervez a Magyar Élelmiszerbank Egyesület pénteken és szombaton
A Magyar Élelmiszerbank Egyesület által szervezett pénteki és szombati adománygyűjtésen…
Tovább olvasom >A Pick Szeged Zrt. nyeresége csökkent, árbevétele nőtt tavaly
A Pick Szeged Zrt. adózott eredménye 2024-ben 6,7 milliárd forint…
Tovább olvasom >