A magyar kézműves fagylalt napja
Fiatal magyar cukrászok egy aktív és ambiciózus csoportja úgy vélte, hogy szakmájukban is érdemes adaptálni a többnyire sikeres, jól kommunikált Torkos Csütörtök bevált elemeit. Ezért annak mintájára javasolták a cukrász ipartestület vezetésének a Fagyalt Nap, hivatalos néven A magyar kézműves fagylalt napja bevezetését. Az idei első ilyen országos fagylaltnap május 8-án lesz. A kezdeményezés deklarált célja a kézműves fagylalt népszerűsítése.
Örömmel teszünk eleget a fiatal cukrászok kérésének, hogy megjelentessük felhívásukat.
Tisztelt Kollégák!
Felkérünk titeket, hogy csatlakozzatok a „Fagylalt Napja 2013” rendezvényhez május 8-án. Ennek a napnak a célja a fagylalt népszerűsítése, melyben cukrászok, fagylaltosok és forgalmazók szereplésére, támogatására számítunk.
Amit kérünk, az étteremi vendéglátás területén sikeres torkos csütörtök mintájára szépen díszített fagylaltokkal várjátok a vendégeket, 50 százalékos árengedménnyel.
Ha vállalkozásként lehetőségetek van rá, kérjük, a „Fagylaltosok a hátrányos helyzetű gyermekekért” mottónak megfelelően belátásotok szerint válasszatok a környezetetekben egy közintézményt, kórházat, csoportot, közösséget, és ajándékozzátok meg egy pár gombóccal azokat, akiknek még ennyi fagylalt is nehezen elérhető. Ennek jutalma a sok-sok mosoly lehet, ami a világon a legfontosabb.
A fagylalt napjára kérjük, hívjátok fel a helyi médiumok figyelmét. Kérünk, hogy értesítsd kollégáidat is!
Jelentkezni a fagylaltnapja@freemail.hu címen lehet. A jelentkezésben kérjük pontosan feltüntetni a résztvevő egység nevét, címét, levelezési címét, telefonszámát, vezetője nevét. A résztvevők április hónap végéig igényelhetnek részvételi matricát.
Köszönjük megtisztelő figyelmedet és sikeres szezont kívánunk!
Magyar Kézműves Fagylalt Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >