A magyar csemegeuborkának nincs párja
Főleg, ha hivatalosan is kiváló minőségű! Elérkezett az idő, hogy a savanyúságok királya, a sokunk által kedvelt csemegeuborka is ringbe szálljon a KMÉ-védjegyért.
A KMÉ-védjegy felé vezető úton az első lépés mindig a megfelelő alapanyag, azaz jelen esetben a tökéletes nyers uborka felhasználása. Ennek a követelménynek csakis azok, a maximum 14 cm hosszúságú termések felelnek meg, amelyek egyenletesen henger alakúak, nem deformáltak. Emellett kis magházú, betegségekkel szemben ellenálló, keseredésmentes fajtából származnak.
A fentieknek minden szempontból megfelelő uborkák kizárólag átlátszó, üveg csomagolóanyagba tölthetők
Ám ezzel az elvárásoknak még közel sincs vége. A kiváló minőségű csemegeuborkában nincs helye vágott, törött részeknek, sem egy centiméternél hosszabb szármaradványnak. A sérült, foltos vagy feltűnően görbe zöldségek szintén nem kívánatosak.
Végezetül essen szó a megfelelő felöntőléről is!
Ez az összetevő feltétlenül legyen gusztusosan áttetsző, fátyolszerű lepedéktől és üledéktől mentes, amely az üvegben sorakozó uborkákat teljesen ellepi!
KMÉ
Kapcsolódó cikkeink
Kiváló Minőségű Élelmiszerek az ALDI polcain
Az ALDI egyre több, olyan magas minőségű termékkel várja a…
Tovább olvasom >Megvannak az Év Kereskedője 2024 nyertesei
A Trade magazin idén már 10. alkalommal hívta versenyezni a…
Tovább olvasom >KMÉ-védjegy: minőség és egyediség a hazai élelmiszeriparban
A magyar élelmiszeriparban mintegy 50 különböző tanúsító védjegy található, amelyek többsége…
Tovább olvasom >További cikkeink
Generali kutatás: A magyarok csupán tizede gondolja azt, hogy fantasztikus év lesz 2025
Nemzetközi háborús konfliktus kiterjedésétől kevésbé, az infláció és az árak…
Tovább olvasom >Szijjártó Péter: a kormány stratégiai fontosságú ágazatként kezeli az élelmiszeripart
A kormány stratégiai fontosságú ágazatként kezeli a jelenleg mintegy 145…
Tovább olvasom >Fidelity: Mit várhatunk Trump első napjai után?
Trump elnök első hivatali napja összhangban állt kampányígéreteivel, és több,…
Tovább olvasom >