A magyar csemegeuborkának nincs párja
Főleg, ha hivatalosan is kiváló minőségű! Elérkezett az idő, hogy a savanyúságok királya, a sokunk által kedvelt csemegeuborka is ringbe szálljon a KMÉ-védjegyért.

(Fotó: Pixabay)
A KMÉ-védjegy felé vezető úton az első lépés mindig a megfelelő alapanyag, azaz jelen esetben a tökéletes nyers uborka felhasználása. Ennek a követelménynek csakis azok, a maximum 14 cm hosszúságú termések felelnek meg, amelyek egyenletesen henger alakúak, nem deformáltak. Emellett kis magházú, betegségekkel szemben ellenálló, keseredésmentes fajtából származnak.
A fentieknek minden szempontból megfelelő uborkák kizárólag átlátszó, üveg csomagolóanyagba tölthetők
Ám ezzel az elvárásoknak még közel sincs vége. A kiváló minőségű csemegeuborkában nincs helye vágott, törött részeknek, sem egy centiméternél hosszabb szármaradványnak. A sérült, foltos vagy feltűnően görbe zöldségek szintén nem kívánatosak.
Végezetül essen szó a megfelelő felöntőléről is!
Ez az összetevő feltétlenül legyen gusztusosan áttetsző, fátyolszerű lepedéktől és üledéktől mentes, amely az üvegben sorakozó uborkákat teljesen ellepi!
KMÉ
Kapcsolódó cikkeink
Hagyományos péksütemények kiváló minőségben, generációkon át
A Pécsváradon alapított Aranycipó Kft. immár több mint harminc éve…
Tovább olvasom >A SPAR Magyarország a kiemelkedő minőség elkötelezettje
A SPAR 1990-ben jelent meg a magyar piacon, és első…
Tovább olvasom >Kiváló minőség a tányérodon – KMÉ-védjegyes termékek a Mecsek Baromfi Kft.-től
A Mecsek Baromfi Kft. négy éve alakult azzal a céllal,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Húsvéti hosszú hétvége: így alakul az üzletek nyitvatartása 2025-ben
A húsvéti ünnepek idején alaposan átalakul a hazai üzletláncok nyitvatartása:…
Tovább olvasom >A várakozásokon felül alakult az euróövezet ipari termelése februárban
Februárban a várakozásokon felüli mértékben növekedett az euróövezet ipari termelése…
Tovább olvasom >Zsigó Róbert: átlagosan majdnem húsz százalékos az árrésstop hatása
Az árrésstop bevezetésének hatására négy hét alatt átlagosan 18,6 százalékkal…
Tovább olvasom >