A legjobb magyar hústermékek
Az I. Fenntartható Élelmiszerlánc Világtalálkozó záró gálaestjén kiosztották azokat a díjakat, amelyeket a Várban, az 5 vidéki helyszínen, valamint Sepsiszentgyörgyön megtartott hús-bajnokságok legjobbjai nyertek.
A díjakat Dr. Gyaraky Zoltán, a Vidékfejlesztési Minisztérium élelmiszer-feldolgozási főosztályának vezetője, és Dr. Búza László, a szervező Foodlawment Egyesület elnöke adta át a nyerteseknek.
A bajnokságokon induló húsokat és hústermékeket kétféle szempontból bírálták el. A szakmai zsűri igen szigorú ellenőrzés és ízlelés után döntött. A hivatalos zsűri mellett a versenyek látogatói is szavazhattak. Így előfordult, hogy egy kategóriában két díjazott is volt.
A nyertesek listája:
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Átadták az idei Érték és Minőség Nagydíj pályázat elismeréseit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Vonzó közönségprogramok várják a 82. OMÉK látogatói
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Siófokon zárult az idei Coop Rally
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >