A legjobb magyar hústermékek
Az I. Fenntartható Élelmiszerlánc Világtalálkozó záró gálaestjén kiosztották azokat a díjakat, amelyeket a Várban, az 5 vidéki helyszínen, valamint Sepsiszentgyörgyön megtartott hús-bajnokságok legjobbjai nyertek.
A díjakat Dr. Gyaraky Zoltán, a Vidékfejlesztési Minisztérium élelmiszer-feldolgozási főosztályának vezetője, és Dr. Búza László, a szervező Foodlawment Egyesület elnöke adta át a nyerteseknek.
A bajnokságokon induló húsokat és hústermékeket kétféle szempontból bírálták el. A szakmai zsűri igen szigorú ellenőrzés és ízlelés után döntött. A hivatalos zsűri mellett a versenyek látogatói is szavazhattak. Így előfordult, hogy egy kategóriában két díjazott is volt.
A nyertesek listája:

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
60 éves az Euroshop
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >TECHXPO 2025: Ismét Budapest ad otthont Közép-Európa legnagyobb innovációs és technológiai csúcstalálkozójának
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >AgriTech InnoExpo 2025 – ahol az innováció találkozik a természettel
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
