A legjobb magyar hústermékek
Az I. Fenntartható Élelmiszerlánc Világtalálkozó záró gálaestjén kiosztották azokat a díjakat, amelyeket a Várban, az 5 vidéki helyszínen, valamint Sepsiszentgyörgyön megtartott hús-bajnokságok legjobbjai nyertek.
A díjakat Dr. Gyaraky Zoltán, a Vidékfejlesztési Minisztérium élelmiszer-feldolgozási főosztályának vezetője, és Dr. Búza László, a szervező Foodlawment Egyesület elnöke adta át a nyerteseknek.
A bajnokságokon induló húsokat és hústermékeket kétféle szempontból bírálták el. A szakmai zsűri igen szigorú ellenőrzés és ízlelés után döntött. A hivatalos zsűri mellett a versenyek látogatói is szavazhattak. Így előfordult, hogy egy kategóriában két díjazott is volt.
A nyertesek listája:
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Protechtor Future Summit: A gazdasági-politikai szakértők már az összeomlást várják, a cégvezérek körében viszont töretlen az optimizmus
Klímaváltozás, járványok, erőforráshiány, biztonsági fenyegetések – válságok mindig is voltak,…
Tovább olvasom >Itt van most Európa legolcsóbb karácsonyi vására
Az erdélyi Nagyszeben karácsonyi vására mára Európa egyik legkedveltebb adventi…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >