A legjobb magyar hústermékek
Az I. Fenntartható Élelmiszerlánc Világtalálkozó záró gálaestjén kiosztották azokat a díjakat, amelyeket a Várban, az 5 vidéki helyszínen, valamint Sepsiszentgyörgyön megtartott hús-bajnokságok legjobbjai nyertek.
A díjakat Dr. Gyaraky Zoltán, a Vidékfejlesztési Minisztérium élelmiszer-feldolgozási főosztályának vezetője, és Dr. Búza László, a szervező Foodlawment Egyesület elnöke adta át a nyerteseknek.
A bajnokságokon induló húsokat és hústermékeket kétféle szempontból bírálták el. A szakmai zsűri igen szigorú ellenőrzés és ízlelés után döntött. A hivatalos zsűri mellett a versenyek látogatói is szavazhattak. Így előfordult, hogy egy kategóriában két díjazott is volt.
A nyertesek listája:
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Budapest ad otthont szeptemberben az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak
Idén Budapest ad otthont az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak (European Organic…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >A fenntarthatóság és felelős gyártás volt idén az Alimentaria&Hostelco fókuszában
Idén március 18. és 21. között került sor az Alimentaria&Hostelco…
Tovább olvasom >