A Kraft Foods rágót és cukorkát fejleszt
A nemrég létrejött svájci kutatóközpontban készül különleges rágó és cukorka újdonságot kifejleszteni a Kraft Foods.
A központban többek között a Trident rágómárka és a Halls cukorka újításain dolgoznak majd, mivel az éves szinten 23 milliárd dollára rúgó nemzetközi rágópiac 2005 óta az egyik leggyorsabban bővülő szegmense az édességiparnak.
„Az utóbbi években a rágó egyre népszerűbb lett Európában” – mondja Chuck Davis, a Kraft Foods Europe kutatás-fejlesztésért és minőségellenőrzésért felelős alelnöke. A szakember szerint a rágók a kényeztetés új formáját jelentik a fogyasztók számára, akik elsősorban jó ízt, friss leheletet és szájápolást keresnek a rágókban.
A svájci Kraft központban termék- és csomagolás fejlesztő csapatok dolgoznak. A cég nemzetközi rágó és cukorka fejlesztési központja az Egyesült Államokban van, az európai kirendeltség szorosan együttműködik az ottani fejlesztőkkel is – írta meg a marketinginfo.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Közeleg a Lidl Balaton-átúszás
A jövő héten, július 26-án rendezik a 43. Lidl Balaton-átúszást,…
Tovább olvasom >Tudatos táplálkozás – az okos döntések számítanak, nem a szigorú szabályok
Továbbra sem érzik a fogyasztók, hogy enyhülne rajtuk a magas…
Tovább olvasom >A gyerekek jövője most a tét – 198 Tesco-üzletben lehet szavazni
Országszerte 198 Tesco üzletben szavazhatnak a vásárlók elsősorban gyerekeket és…
Tovább olvasom >