A KÖSZ közétkeztetési szakácsverseny második napja
A közönségdíjat a Trade magazin ajánlja fel a nap kedvenceinekA második napon is 4 csapat versenyzett, munkájuk minőségét – az ételkészítés technológiáját, csapatmunkát, szervezettséget, gazdaságos alapanyaghasználatot, higiéniát, tálalást, a verseny-box takarítását – 4 fős konyhai zsűri értékelte. A 8-14 óra között zajló verseny végén a kész ételeket a közönség is megkóstolhatja.
A nap közönségdíját a Prizma Junior csapat nyerte el.
Kapcsolódó cikkeink
A HoReCa-piac kihívásai nem múlnak, csak változnak – Együtt okosodtunk (Business Days 2024 1. rész)
Közel 1100 „diák” iratkozott be az FMCG Szabadegyetemre, hogy szeptember…
Tovább olvasom >Tévesen és félreértehően keveri bele a sajtó a közétkeztetést a Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program túlárazásaiba
A Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetségének (KÖZSZÖV) közleménye. Az egyik hazai…
Tovább olvasom >Játékos fagylaltverseny
A Magyar Cukrász Ipartestület idén is a SIRHA Budapest cukrász…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >Drágul a tej és a tejtermékek: mi áll az árak emelkedése mögött?
A tej és tejtermékek ára az elmúlt hónapokban jelentős növekedést…
Tovább olvasom >Fenntartható csomagolás: fókuszban az újrahasznosítás és a körforgásos gazdaság
A csomagolás az ellátási lánc egyik kulcseleme, ahol a fenntarthatóság…
Tovább olvasom >