A Kométa támogatja az élelmiszeripari szakképzést
A kaposvári Kinizsi Pál Élelmiszeripari szakképző iskola által szervezett iskolák közötti versenyen 15 intézmény 21 diákja vett részt.
Az elméleti kérdések
megválaszolása mellett, a diákok gyakorlati
feladatai közé tartozott a húsfeldolgozás
különböző folyamatainak bemutatása.
A Kométa hagyományosan
feladatának tekinti a jövő szakembereinek felkészítését
és elkötelezett híve a színvonalas
képzésnek, mely nélkül elképzelhetetlen
az erős, hatékony élelmiszerfeldolgozó ipar. A
szakképzés támogatásának keretében
az idei verseny egyik gyakorlati része a Kométa
kaposvári húsfeldolgozó üzemében
folyt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Vezetőváltás a Henkel magyarországi Consumer Brands üzletága élén
2025 április elsejétől Maurizio Salvaggio a Henkel Magyarország Consumer Brands…
Tovább olvasom >A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megújult a KOMETA – Jó étellel a jó életért
Buona vita!, azaz jó élet lett az olasz gyökerekkel is…
Tovább olvasom >