A Kométa támogatja az élelmiszeripari szakképzést
A kaposvári Kinizsi Pál Élelmiszeripari szakképző iskola által szervezett iskolák közötti versenyen 15 intézmény 21 diákja vett részt.
Az elméleti kérdések
megválaszolása mellett, a diákok gyakorlati
feladatai közé tartozott a húsfeldolgozás
különböző folyamatainak bemutatása.
A Kométa hagyományosan
feladatának tekinti a jövő szakembereinek felkészítését
és elkötelezett híve a színvonalas
képzésnek, mely nélkül elképzelhetetlen
az erős, hatékony élelmiszerfeldolgozó ipar. A
szakképzés támogatásának keretében
az idei verseny egyik gyakorlati része a Kométa
kaposvári húsfeldolgozó üzemében
folyt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Adni Öröm! – nehéz sorsú embereknek gyűjtenek tartós élelmiszereket a SPAR-üzletekben
Elindult mától a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország…
Tovább olvasom >A Lidl kiadta 3. fenntarthatósági jelentését
Megjelent a Lidl Magyarország 2022/2023-as üzleti évekre vonatkozó fenntarthatósági jelentése.…
Tovább olvasom >Tíz millió forintnyi tetőcserepet ajánlott fel a törökbálinti Tábitha Hospice Ház építéséhez a Wienerberger
Tizenharmadik alkalommal indult el a „Jónak lenni jó!” adománygyűjtő aktivitás,…
Tovább olvasom >