A Kométa támogatja a szakképzést
Az idei év tavaszán is megrendezésre került az élelmiszer-ipari szakképző iskolák közötti verseny, amelyet ezúttal a kaposvári Kinizsi Pál Élelmiszer-ipari Szakképző Iskola szervezett. Miután a Kométa hagyományosan feladatának tekinti a jövő szakembereinek felkészítését, ennek keretében az idei verseny egyik gyakorlati része a Kométa kaposvári húsfeldolgozó üzemében folyt.
A versenyen az ország 15 iskolájának 21 diákja vett részt. Az elméleti kérdések megválaszolása mellett, a diákok gyakorlati feladatai közé tartozott a húsfeldolgozás különböző folyamatainak bemutatása.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Tarja, vizes törölköző, trükkök – így grillez a magyar!
Dübörög a nyár, a grillsütők folyamatosan dolgoznak, és a magyar…
Tovább olvasom >Préda Máté a DODO új magyarországi vezetője
Az utolsó kilométeres, okoslogisztikai szolgáltatásokat kínáló DODO Préda Mátét bízta…
Tovább olvasom >Szobaszervíz helyett ételrendelés – házhoz megy a lángos
Egyre több turista rendel ételt a szállására a foodora nemzetközi…
Tovább olvasom >