A Kométa támogatja a szakképzést
Az idei év tavaszán is megrendezésre került az élelmiszer-ipari szakképző iskolák közötti verseny, amelyet ezúttal a kaposvári Kinizsi Pál Élelmiszer-ipari Szakképző Iskola szervezett. Miután a Kométa hagyományosan feladatának tekinti a jövő szakembereinek felkészítését, ennek keretében az idei verseny egyik gyakorlati része a Kométa kaposvári húsfeldolgozó üzemében folyt.
A versenyen az ország 15 iskolájának 21 diákja vett részt. Az elméleti kérdések megválaszolása mellett, a diákok gyakorlati feladatai közé tartozott a húsfeldolgozás különböző folyamatainak bemutatása.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Vezetőváltás a Henkel magyarországi Consumer Brands üzletága élén
2025 április elsejétől Maurizio Salvaggio a Henkel Magyarország Consumer Brands…
Tovább olvasom >A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megújult a KOMETA – Jó étellel a jó életért
Buona vita!, azaz jó élet lett az olasz gyökerekkel is…
Tovább olvasom >