A Kométa gondoskodik a kaposvári kisiskolások uzsonnájáról
A 2010/2011-es tanév első napjaiban a Kométa ’99 Zrt. kaposvári dolgozói egy emberként fognak össze, hogy a városban található 17 általános iskola kb. 700, első osztályos nebulója számára ízletes szalámiból készült uzsonnát biztosítsanak.
Giacomo Pedranzini, a Kométa ügyvezető igazgatója az első tanítási napon a Bárczi Gusztáv Módszertani Központ diákjait és lakóit kereste fel, ahol 330 gyermek számára személyesen adta át az uzsonnacsomagokat. Az intézményben óvoda, fejlesztő-, általános- és szakiskola is működik, ahol az értelmileg akadályozott és fogyatékkal élők mellett, ép gyermekek is tanulnak. A kisebbek és nagyobbak, valamint a gondozók és tanárok egyaránt nagy örömmel fogadták a finom falatokat, amelyek láthatóan enyhítették az első nap izgalmait.
„A Kométa ’99 Zrt. fontos küldetésének tartja, hogy nemcsak finom, de minden szempontból megfelelő tápértékű és kiváló minőségű terméket biztosítson fogyasztóinak. A mostani, hagyományteremtő céllal indított akciónk – melynek keretében szalámit biztosítunk a tápláló és finom szendvicsek elkészítéséhez, és amelyeket a kaposvári üzem dolgozói felváltva juttatnak el személyesen a kicsiknek – is ezt a törekvést szolgálja.” – nyilatkozta Pedranzini úr.
A tanévkezdés alkalmából a vállalat az uzsonnacsomagok szétosztása mellett szeptember hónapban iskolakezdés-barát áron kínálja számos szalámi-készítményét, a termékek megvásárlásával pedig Ico iskolaszercsomagokat, fődíjként pedig egy értékes laptopot nyerhetnek a vásárlók.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Az Auchan áruházak december 24-én is nyitva lesznek
Az Auchan a vásárlói igényeket tartja szem előtt, amikor december…
Tovább olvasom >Tovább bővül az Euronics – két új áruházzal és több mint 5 ezer átvevőponttal készültek
Jelentős fejlesztésekkel és új forgatókönyvvel fordul rá az ünnepi szezonra…
Tovább olvasom >Biztonságos és kényelmes: a mobiltárcás fizetés térnyerése Magyarországon
A mobilos fizetés egyre népszerűbb megoldás, hiszen gyors, kényelmes, és…
Tovább olvasom >