A kiállításokkal foglalkozik az első Élelmiszerklub Műhely
A magyar élelmiszer-gazdaság helyzetét, a versenyképesség növelésének lehetőségeit méri fel idén elindított Műhelyével az Élelmiszerklub Alapítvány. Első rendezvényükre január 25-én kerül sor a Hotel Ibis Budapest Centrumban, amelynek témája a kiállításokban rejlő üzleti potenciál lesz.
Az Élelmiszerklub Műhely minden élelmiszeripari vállalkozót, kereskedőt szívesen lát. A jelképes részvételi díjért számos hasznos információhoz juthatnak, egymás tapasztalatait megismerve, kicserélve ezen felül gyakorlati útmutatót is kaphatnak a mindennapok problémáinak megoldásához.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
AI a vezetésben: több mint automatizálás, a munka támogatása
A mesterséges intelligencia (AI) alkalmazása az üzleti életben már nemcsak…
Tovább olvasom >Jön az idei utolsó Trade Marketing Klubülés – POPAI POP díjátadóval
November 28-án a MOM Kulturális Központ (MOMKult) különtermébe várunk mindenkit,…
Tovább olvasom >Bioélelmiszerek a közétkeztetésben? Jön a 34. Biokultúra Nap!
A Magyar Biokultúra Szövetség immár 34. alkalommal rendezi meg a…
Tovább olvasom >