A járvány tette tönkre a budapesti csúcséttermet
Bezárt a Baraka, egy Michelin Guide által ajánlott budapesti csúcsétterem – írja a Dining Guide.
Az étterem elsősorban külföldi turistákat szolgált ki, így a Covid-krízis lényegében halálra ítélte a vállalkozást. A Baraka vezetése tavaszra várta az újranyitást, erre új, tavaszi menüvel készültek volna.
A Volkswagen-Dining Guide Étteremkalauzban 2018-ban évvel a Baraka a 21. helyen, 2019-ben a 19. helyen, idén pedig 29. helyen szerepelt a top 100 magyar étterem listáján.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Görög uniós biztosjelölt: a közlekedés és a turizmus alapvető pillérei a fenntartható jólétnek és a versenyképességnek
Európának új tervre van szüksége a fenntartható jólét és versenyképesség…
Tovább olvasom >Színe és fonákja
Ahogy arra már többször is utaltunk, a cukrászok termékfejlesztési próbálkozásainak…
Tovább olvasom >Megugrik az európaiak utazási kedve: A 2024-es év őszi és téli szezonjának utazási trendjei
Az Európai Utazási Bizottság (ETC) legújabb kutatása szerint jelentős növekedés…
Tovább olvasom >