A hozzáadott érték a fontos
Példaértékű az államközi kereskedelemben és a helyi működésben is a kaposvári Kométa ’99 Zrt. A társaság ipari körülmények között kézműves minőségű termékeket kíván előállítani. A Kométa 1994 óta működik Kaposváron, árbevétele 2016-ban 36 milliárd, tavaly 43 milliárd forint volt. A kaposvári húsüzem beruházásai az elmúlt 10 évben elérték a 8 milliárd forintot. Ennek jegyében egyes termékekben mostantól 25 százalékkal csökkentik a sótartalmat, termékei a szóját pedig már eddig is teljes mértékben nélkülözték. //
Kapcsolódó cikkeink
Tűz ütött ki a kaposvári Kometa húsüzemben, nem sérült meg senki
Hétfő hajnalban tűz keletkezett a Kometa kaposvári húsüzemének egyik kiszolgáló…
Tovább olvasom >Hatékonyabb működésre álltak át a SPAR élelmiszer-termelő üzemei
Összesen több mint 18,1 milliárd forintot fordított a SPAR Magyarország…
Tovább olvasom >Nagy István: a kormánynál középpontban van a vidéki életforma megőrzése
Nagy István a Búza téren tartott termelői és kézműves vásáron…
Tovább olvasom >További cikkeink
Közeleg a Lidl Balaton-átúszás
A jövő héten, július 26-án rendezik a 43. Lidl Balaton-átúszást,…
Tovább olvasom >Tudatos táplálkozás – az okos döntések számítanak, nem a szigorú szabályok
Továbbra sem érzik a fogyasztók, hogy enyhülne rajtuk a magas…
Tovább olvasom >Falusi romantika Budapest szívében: megnyitott a Puli és Juhász pesti csárda a belvárosban
Harcsapaprikás, túrós csusza és aranygaluska – juhászbölcsességgel tálalva, puli-lelkesedéssel fűszerezve.…
Tovább olvasom >