A hozzáadott érték a fontos
Példaértékű az államközi kereskedelemben és a helyi működésben is a kaposvári Kométa ’99 Zrt. A társaság ipari körülmények között kézműves minőségű termékeket kíván előállítani. A Kométa 1994 óta működik Kaposváron, árbevétele 2016-ban 36 milliárd, tavaly 43 milliárd forint volt. A kaposvári húsüzem beruházásai az elmúlt 10 évben elérték a 8 milliárd forintot. Ennek jegyében egyes termékekben mostantól 25 százalékkal csökkentik a sótartalmat, termékei a szóját pedig már eddig is teljes mértékben nélkülözték. //
Kapcsolódó cikkeink
Hatékonyabb működésre álltak át a SPAR élelmiszer-termelő üzemei
Összesen több mint 18,1 milliárd forintot fordított a SPAR Magyarország…
Tovább olvasom >Nagy István: a kormánynál középpontban van a vidéki életforma megőrzése
Nagy István a Búza téren tartott termelői és kézműves vásáron…
Tovább olvasom >Átadták az Arosa Kft. új, modern húsüzemét
Az AROSA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 499.930.941 forint vissza nem…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >Drágul a tej és a tejtermékek: mi áll az árak emelkedése mögött?
A tej és tejtermékek ára az elmúlt hónapokban jelentős növekedést…
Tovább olvasom >Fenntartható csomagolás: fókuszban az újrahasznosítás és a körforgásos gazdaság
A csomagolás az ellátási lánc egyik kulcseleme, ahol a fenntarthatóság…
Tovább olvasom >