A halra és a vadhúsra fókuszál a Kézműves Magyar Ízek Vására
A vadhús és a hal kerül a középpontba a hatodik Kézműves Magyar Ízek Vásárán november 8. és 10. között Budapesten.
A Millenáris B épületében az érdeklődőket 50 kiállító várja több mint ötezer termékével: mézekkel, lekvárokkal, szörpökkel, sonkákkal, sajtokkal, pálinkákkal, fűszerekkel és tejtermékekkel. Harminc termelő részvételével egy szabadtéri vásárt is rendeznek – tájékoztatták a szervezők közleményben az MTI-t.
Halfogyasztás tekintetében Magyarország sereghajtó az EU-hoz képest. Ezért is gondoltuk úgy, hogy a vadászszezon alkalmával a vad és a hal lesz a mostani vásár középpontjában. 180 kiállítóval ez a rendezvény lesz az eddigi legnagyobb vásár – mondta el Pap Krisztián, a rendező Magyar Delikátesz Kft. ügyvezetője. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Történelmi utazás a magyar bor nyomában – Egerben folytatódik a Rubicon és az MKIK előadássorozata
Május 15-én Egerben folytatódik a Rubicon Intézet és a Magyar…
Tovább olvasom >Gulyáságyúval és tacskófutammal indul a food truck szezon
Több száz éves „food truckok” érkeznek a Kincsem Parkba –…
Tovább olvasom >Május 13-án startol a 44. Országos Borverseny – Dr. Nagy István agrárminiszter fővédnöksége mellett nyitják meg a rangos eseményt
A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) 2025. május 13-án rendezi meg…
Tovább olvasom >