A halra és a vadhúsra fókuszál a Kézműves Magyar Ízek Vására
A vadhús és a hal kerül a középpontba a hatodik Kézműves Magyar Ízek Vásárán november 8. és 10. között Budapesten.
A Millenáris B épületében az érdeklődőket 50 kiállító várja több mint ötezer termékével: mézekkel, lekvárokkal, szörpökkel, sonkákkal, sajtokkal, pálinkákkal, fűszerekkel és tejtermékekkel. Harminc termelő részvételével egy szabadtéri vásárt is rendeznek – tájékoztatták a szervezők közleményben az MTI-t.
Halfogyasztás tekintetében Magyarország sereghajtó az EU-hoz képest. Ezért is gondoltuk úgy, hogy a vadászszezon alkalmával a vad és a hal lesz a mostani vásár középpontjában. 180 kiállítóval ez a rendezvény lesz az eddigi legnagyobb vásár – mondta el Pap Krisztián, a rendező Magyar Delikátesz Kft. ügyvezetője. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Üzleti tervezéshez egy kis segítség
A CEONET Klub és az Egyensúly Intézet újabb közös eseményre…
Tovább olvasom >Európai küldöttséget látott vendégül az NFFT és a BCSDH
Milyen európai szintű együttműködések segíthetik az európai és a hazai…
Tovább olvasom >Egyre sikeresebb a Modern gyárak éjszakája rendezvénysorozat
A Modern gyárak éjszakája országos online és élő rendezvénysorozat egyre…
Tovább olvasom >