A halra és a vadhúsra fókuszál a Kézműves Magyar Ízek Vására
A vadhús és a hal kerül a középpontba a hatodik Kézműves Magyar Ízek Vásárán november 8. és 10. között Budapesten.
A Millenáris B épületében az érdeklődőket 50 kiállító várja több mint ötezer termékével: mézekkel, lekvárokkal, szörpökkel, sonkákkal, sajtokkal, pálinkákkal, fűszerekkel és tejtermékekkel. Harminc termelő részvételével egy szabadtéri vásárt is rendeznek – tájékoztatták a szervezők közleményben az MTI-t.
Halfogyasztás tekintetében Magyarország sereghajtó az EU-hoz képest. Ezért is gondoltuk úgy, hogy a vadászszezon alkalmával a vad és a hal lesz a mostani vásár középpontjában. 180 kiállítóval ez a rendezvény lesz az eddigi legnagyobb vásár – mondta el Pap Krisztián, a rendező Magyar Delikátesz Kft. ügyvezetője. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Protechtor Future Summit: A gazdasági-politikai szakértők már az összeomlást várják, a cégvezérek körében viszont töretlen az optimizmus
Klímaváltozás, járványok, erőforráshiány, biztonsági fenyegetések – válságok mindig is voltak,…
Tovább olvasom >Itt van most Európa legolcsóbb karácsonyi vására
Az erdélyi Nagyszeben karácsonyi vására mára Európa egyik legkedveltebb adventi…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >