A halra és a vadhúsra fókuszál a Kézműves Magyar Ízek Vására
A vadhús és a hal kerül a középpontba a hatodik Kézműves Magyar Ízek Vásárán november 8. és 10. között Budapesten.
A Millenáris B épületében az érdeklődőket 50 kiállító várja több mint ötezer termékével: mézekkel, lekvárokkal, szörpökkel, sonkákkal, sajtokkal, pálinkákkal, fűszerekkel és tejtermékekkel. Harminc termelő részvételével egy szabadtéri vásárt is rendeznek – tájékoztatták a szervezők közleményben az MTI-t.
Halfogyasztás tekintetében Magyarország sereghajtó az EU-hoz képest. Ezért is gondoltuk úgy, hogy a vadászszezon alkalmával a vad és a hal lesz a mostani vásár középpontjában. 180 kiállítóval ez a rendezvény lesz az eddigi legnagyobb vásár – mondta el Pap Krisztián, a rendező Magyar Delikátesz Kft. ügyvezetője. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
IFFA 2025: A hús- és fehérjeipar vezető világvására
A frankfurti IFFA szakvásár a nemzetközi hús- és fehérjeipar legnagyobb…
Tovább olvasom >Meghosszabbítottuk az Inno d’Or – Év Innovációja 2025 verseny nevezési határidejét – így még 5 napig várjuk a nevezéseket!
2025-ben is indul a Trade magazin Inno d’Or – Év…
Tovább olvasom >Kitűnően szerepeltek a 2024-es évjáratú borok a XXI. Synvino Borversenyen
Összesen 400 nevezés érkezett az ország 18 borvidékéről a Syngenta…
Tovább olvasom >