A Häagen-Dazs újabb meglepetéseket tartogat a különleges csokoládé ízek kedvelőinek

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 10. 05. 00:00

A White Chocolate and Raspberries limitált szériában szeptember eleje óta kapható.
A fehércsokoládé és a finom málna közös ízvarázsa igazi élmény, amelyet
felfedezhetsz a Häagen-Dazs fagylaltozóban, az Aréna Plázában.

A csokirajongók már 4  változat közül választhatnak és kombinálhatják azokat.  A nyáron bevezetett Chocolate Pralines and Caramell a csokoládé fagylalt, karamellizált pekándió és karamell öntet kompozíciója kiegészíti a Belgian Chocolate, a Choc Choc Chips és a Chocolate Midnight Cookies ízek kínálatát.
 Az egyik legnépszerűbb íz, a Macadami Nut Brittle (makadámia dió) új pálcikás változatban, is megjelent exkluzív csomagolásban. Belül a legfinomabb vaníliafagyi karamellizált makadámia-dió darabokkal, kívül ropogós és mennyei csokoládé megszórva Hawaii-ról származó makadámiával.
Igazi műalkotást készíthetsz otthon desszertként: egy ropogós aranybarna gofri vagy leheletvékony palacsinta egy-két gombóc Häagen-Dazs jégkrémmel felejthetetlen élmény és garantált siker. Sőt az önálló jégkrém fondü minden baráti találkozót megédesít.
Minden Häagen-Dazs fagylaltban a klasszikus alapanyagok, a rafinált ízkombinációk, és az a kreativitás érvényesül, ami a Häagen-Dazs jellemzője évtizedek óta.
A Häagen-Dazs fagylaltok ízvilágukkal a hétköznapi luxus érzésével ajándékozzák meg a fogyasztókat, és mindezt mesterséges összetevők nélkül érik el.
A természetes alapanyagok között találjuk a friss tejszínt, fölözött tejet, tojássárgáját és cukrot, a recepttől függően ezeket gazdagítják a válogatott gyümölcsök, egzotikus mogyorók, diók, kekszek.
A Häagen-Dazs fagylalt nem tartalmaz semmilyen ízfokozót, tartósítót, színezőanyagot, mesterséges stabilizálót vagy emulgeálót. Ami emellett teljesen különbözővé teszi minden más jégkrémtől, hogy az egyedi gyártási technológia során alig habosítják a jégkrémet, ezért az minimális levegőt tartalmaz – a dús és intenzív ízélmény kizárólag a minőségi összetevőknek köszönhető. A fagylalt éppen ezért érezhetően lassabban olvad, az ízek lassabban bontakoznak ki, kényeztetve minden érzékünket.




Kapcsolódó cikkeink