A grillszezon kedvence: az ajvár
Az ALDI saját márkás BBQ termékcsaládjának új tagja az Ajvár, ami a balkáni típusú húspogácsák és grillkolbászok elengedhetetlen kísérője. A sült paprikából készült krém nemcsak a grillt már megjárt húsok és zöldségek mellé kínálható, de gazdag ízének köszönhetően kitűnő alapanyaga a különféle pácoknak, amelyek finoman fűszerezik, porhanyóssá teszik a marinálódó húst.
Az ajvár a balkáni típusú sülteken kívül remekül illik pulykasaslikhoz, sült csirkesteakhez, lassan füstölt marhahúsokhoz vagy tárcsán készült fokhagymás sertésszeletekhez is. A sültpaprikakrém salátaöntetek, gazdag lecsók alapját is adhatja, és felhasználható a spanyolok kedvenc nyári hideg levesének, a gazpachónak gazdagításához is.
A BBQ Ajvár csemege és csípős változatban csak az ALDI-ban kapható a grillszezonban.
(x)
Kapcsolódó cikkeink
Tarja, vizes törölköző, trükkök – így grillez a magyar!
Dübörög a nyár, a grillsütők folyamatosan dolgoznak, és a magyar…
Tovább olvasom >Öt év alatt 60%-os növekedést ért el az Aldi Spanyolországban
Az Aldi Nord az elmúlt öt év leggyorsabban növekvő élelmiszerláncává…
Tovább olvasom >Lakásépítést szorgalmaz a német építésügyi miniszter az élelmiszerüzletek fölé
Verena Hubertz német építésügyi miniszter arra ösztönözné a nagy kiskereskedelmi…
Tovább olvasom >További cikkeink
Elemi erők találkoznak a jubileumi MVM ZENERGIA koncerten a Papp László Budapest Sportarénában
Egyedülálló zenei és vizuális élménnyel várja a művészet kedvelőit a…
Tovább olvasom >Nem a méret számít, hanem a partnerség: a Dunapacknál a kis ügyfelekre is nagy figyelem jut
Interjú Szőnyi Zoltánnal, a Dunapack Packaging értékesítési igazgatójával A csomagolóiparban…
Tovább olvasom >Kik festik a jövő otthonait?
Miközben a lakásfelújítási hullám új lendületet ad az építőiparnak, csendben…
Tovább olvasom >