A grillszezon kedvence: az ajvár
Az ALDI saját márkás BBQ termékcsaládjának új tagja az Ajvár, ami a balkáni típusú húspogácsák és grillkolbászok elengedhetetlen kísérője. A sült paprikából készült krém nemcsak a grillt már megjárt húsok és zöldségek mellé kínálható, de gazdag ízének köszönhetően kitűnő alapanyaga a különféle pácoknak, amelyek finoman fűszerezik, porhanyóssá teszik a marinálódó húst.
Az ajvár a balkáni típusú sülteken kívül remekül illik pulykasaslikhoz, sült csirkesteakhez, lassan füstölt marhahúsokhoz vagy tárcsán készült fokhagymás sertésszeletekhez is. A sültpaprikakrém salátaöntetek, gazdag lecsók alapját is adhatja, és felhasználható a spanyolok kedvenc nyári hideg levesének, a gazpachónak gazdagításához is.
A BBQ Ajvár csemege és csípős változatban csak az ALDI-ban kapható a grillszezonban.
(x)
Kapcsolódó cikkeink
Egymillió adag ételt adományoz a brit Aldi rászorulóknak a nyári szünetben
Az Aldi tovább bővíti jótékonysági kezdeményezései körét: a diszkontlánc vállalta,…
Tovább olvasom >Gourmet kaland útközben is: megújult az OMV VIVA nyári gasztrokínálata
A nyár nemcsak a szabadságról és a napsütésről szól, hanem…
Tovább olvasom >Mintegy 5 millió eurót fordít zöld energiára az Aldi Írországban
Az Aldi Ireland bejelentette, hogy 5 millió eurós beruházással energiatakarékos…
Tovább olvasom >További cikkeink
Innováció és hagyomány kéz a kézben
Fenntartható fejlődés, technológiai újítások, tudatos márkaépítés – ezek mentén alakítja…
Tovább olvasom >Friss kutatás: a vendégek messziről elkerülik azokat az éttermeket, ahol rossz a mosdók állapota
A Tork nemzetközi felmérésében a válaszadók 73%-a arról számolt be,…
Tovább olvasom >Felelősen a jövőért
A Smurfit Westrock elkötelezetten támogatja Párkány városát, és aktívan részt…
Tovább olvasom >