A Fornetti nagy hangsúlyt fektet az élelmiszerbiztonságra
A Fornetti termékei megfelelnek az élelmiszerbiztonsági előírásoknak – reagált a cég ügyvezető igazgatója a mérgező lisztekről és péksüteményekről érkező hírekre.
Szabó József a Világgazdaságnak megküldött közleményében leszögezte, a Fornetti Holding tagvállalatainál nagy hangsúlyt fektetnek az élelmiszerbiztonságra.
Mint írta: „Alapanyagaink befogadása és felhasználása kizárólag a rendkívül szakszerű laboratóriumi vizsgálati eljárások lefolytatása után valósulhat meg”, mindez garantálja, hogy termékeik nem tartalmazzák a fuzáriumgomba termelte méreganyagot, azaz DON-toxin-mentesek – közli a Világgazdaság Online.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A FAO élelmiszerár-indexe enyhén emelkedett júliusban
Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) pénteki jelentése szerint az élelmiszer-alapanyagok…
Tovább olvasom >Visszaváltási rendszer: Nagyot lépett előre az italcsomagolások újrahasznosítási aránya
Magyarországon a visszaváltási rendszer (DRS) tavalyi bevezetése óta a gyártók,…
Tovább olvasom >A Lidl nagyobb sebességre kapcsol: a Red Bull Showrun hivatalos Partnere lett
A Lidl Magyarország és a Red Bull újabb izgalmas együttműködéssel…
Tovább olvasom >