A Fornetti nagy hangsúlyt fektet az élelmiszerbiztonságra
A Fornetti termékei megfelelnek az élelmiszerbiztonsági előírásoknak – reagált a cég ügyvezető igazgatója a mérgező lisztekről és péksüteményekről érkező hírekre.
Szabó József a Világgazdaságnak megküldött közleményében leszögezte, a Fornetti Holding tagvállalatainál nagy hangsúlyt fektetnek az élelmiszerbiztonságra.
Mint írta: „Alapanyagaink befogadása és felhasználása kizárólag a rendkívül szakszerű laboratóriumi vizsgálati eljárások lefolytatása után valósulhat meg”, mindez garantálja, hogy termékeik nem tartalmazzák a fuzáriumgomba termelte méreganyagot, azaz DON-toxin-mentesek – közli a Világgazdaság Online.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megnövelt kapacitással segíti a húsvéti visszaváltást a MOHU
Az ünnepek közeledtével várhatóan a boltok forgalma növekedni fog, így…
Tovább olvasom >Húsvéti trendek: mit keresnek idén a vásárlók?
Tavaly márciusban, húsvét előtt közel 90 ezer doboz, azaz csaknem…
Tovább olvasom >