A Fornetti nagy hangsúlyt fektet az élelmiszerbiztonságra
A Fornetti termékei megfelelnek az élelmiszerbiztonsági előírásoknak – reagált a cég ügyvezető igazgatója a mérgező lisztekről és péksüteményekről érkező hírekre.
Szabó József a Világgazdaságnak megküldött közleményében leszögezte, a Fornetti Holding tagvállalatainál nagy hangsúlyt fektetnek az élelmiszerbiztonságra.
Mint írta: „Alapanyagaink befogadása és felhasználása kizárólag a rendkívül szakszerű laboratóriumi vizsgálati eljárások lefolytatása után valósulhat meg”, mindez garantálja, hogy termékeik nem tartalmazzák a fuzáriumgomba termelte méreganyagot, azaz DON-toxin-mentesek – közli a Világgazdaság Online.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Versenytényezővé válik a telephely az e-kereskedelemben
A digitalizáció és a fogyasztói elvárások gyors változása nyomán az…
Tovább olvasom >Exportban erősödik a Gyermelyi – alkalmazkodás a kihívásokhoz
A Gyermelyi Zrt. 2024-es pénzügyi beszámolója alapján világosan látszik: a…
Tovább olvasom >Önkéntes Vízadó program indul Budapesten
Önkéntes Vízadó programot hirdet Budapesten a 10 millió Fa, Budapest…
Tovább olvasom >