A Fornetti nagy hangsúlyt fektet az élelmiszerbiztonságra
A Fornetti termékei megfelelnek az élelmiszerbiztonsági előírásoknak – reagált a cég ügyvezető igazgatója a mérgező lisztekről és péksüteményekről érkező hírekre.
Szabó József a Világgazdaságnak megküldött közleményében leszögezte, a Fornetti Holding tagvállalatainál nagy hangsúlyt fektetnek az élelmiszerbiztonságra.
Mint írta: „Alapanyagaink befogadása és felhasználása kizárólag a rendkívül szakszerű laboratóriumi vizsgálati eljárások lefolytatása után valósulhat meg”, mindez garantálja, hogy termékeik nem tartalmazzák a fuzáriumgomba termelte méreganyagot, azaz DON-toxin-mentesek – közli a Világgazdaság Online.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Közeleg a Lidl Balaton-átúszás
A jövő héten, július 26-án rendezik a 43. Lidl Balaton-átúszást,…
Tovább olvasom >Tudatos táplálkozás – az okos döntések számítanak, nem a szigorú szabályok
Továbbra sem érzik a fogyasztók, hogy enyhülne rajtuk a magas…
Tovább olvasom >A gyerekek jövője most a tét – 198 Tesco-üzletben lehet szavazni
Országszerte 198 Tesco üzletben szavazhatnak a vásárlók elsősorban gyerekeket és…
Tovább olvasom >