A Fornetti nagy hangsúlyt fektet az élelmiszerbiztonságra
A Fornetti termékei megfelelnek az élelmiszerbiztonsági előírásoknak – reagált a cég ügyvezető igazgatója a mérgező lisztekről és péksüteményekről érkező hírekre.
Szabó József a Világgazdaságnak megküldött közleményében leszögezte, a Fornetti Holding tagvállalatainál nagy hangsúlyt fektetnek az élelmiszerbiztonságra.
Mint írta: „Alapanyagaink befogadása és felhasználása kizárólag a rendkívül szakszerű laboratóriumi vizsgálati eljárások lefolytatása után valósulhat meg”, mindez garantálja, hogy termékeik nem tartalmazzák a fuzáriumgomba termelte méreganyagot, azaz DON-toxin-mentesek – közli a Világgazdaság Online.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
December 24–25-én országszerte zárva tartanak a McDonald’s éttermek
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Árcsökkentés a Lidlnél: Népszerű vajak érhetőek el olcsóbban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Világszinten is példaértékű az Allee működése fenntarthatósági szempontból
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
