A fagylaltok krémje – Häagen-Dazs

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 07. 22. 00:00

Jó hír a Häagen-Dazs szuperfinomságok népes rajongótáborának: a Macadami Nut Brittle (makadámia dió) új pálcikás változatban is megjelent exkluzív csomagolásban. Újra kapható
a Latin-Amerikában oly népszerű édesség ihlette Dulce de Leche íz is.

A Häagen-Dazs fagylaltozóban (Aréna Pláza) további finomságok várnak felfedezésre, mint például az új Chocolate Pralines and Caramel a csokoládé fagylalt, karamellizált pekándió és karamell öntet kompozíciója. A csokirajongók ismét 4 csokis változat közül választhatnak, vagy kombinálhatják azokat.
Minden Häagen-Dazs fagylaltban a klasszikus alapanyagok, a rafinált ízkombinációk, és az a kreativitás érvényesül, ami a Häagen-Dazs jellemzője évtizedek óta.
A Häagen-Dazs fagylaltok ízvilágukkal a hétköznapi luxus érzésével ajándékozzák meg a fogyasztókat, és mindezt mesterséges összetevők nélkül érik el.
A természetes alapanyagok között találjuk a friss tejszínt, fölözött tejet, tojássárgáját és cukrot, a recepttől függően ezeket gazdagítják a válogatott gyümölcsök, egzotikus mogyorók, diók, kekszek.







Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek