A Costes séfje bemutatta különleges, új szendvicskollekcióját az OMV VIVA-töltőállomásokon
Kézzel készült, sós kürtőskalácsba csomagolt kacsamáj paté vagy paradicsomos húsgombóc, juhtúrós sztrapacska, gyros – szeptembertől elérhető az OMV nyáridéző szendvicskollekciója, amelyet ismét Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes étterem séfje, az OMV VIVA gasztronagykövete tervezett.
Megérkeztek az OMV VIVA-töltőállomásokra a Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes étterem séfje, az OMV VIVA gasztronagykövete által megalkotott legújabb szendvicsek. A most bemutatott kínálat a séf harmadik kollekciója, a konyhafőnök ugyanis idén márciustól negyedévente jelentkezik egyedi fogásokkal a töltőállomáshálózatban. A harmadik kollekcióban szeptembertől négy új, prémium szendvics kerül forgalomba, kiemelkedő minőségű alapanyagokkal, az ország 67 OMV VIVA-töltőállomásán.
Az új szendvicsek között szerepel a húsmentes, juhtúrós sztrapacskával töltött cipó, friss lilahagymával és ruccolával, rusztikus buciban, pirított hagymával. Ugyancsak a kínálat része két különleges, kézzel készített, sós kürtőskalácsba kerülő fogás is: kacsamájpaté kürtőskalácsban, tormás almalekvárral és lilakáposztával, a paradicsomos húsgombóc, olivás, sós kürtőskalácsban, petrezselyemzölddel és paprikával. A negyedik különlegesség a gyros szendvics flagettben, görög joghurtos tzatzikival, paradicsommal és jégsalátával. Minden egyes szendvics frissen készül az OMV VIVA-töltőállomásokon.
„Immár harmadszor alkottunk különleges fogásokat a magyarországi autósok számára. Az elmúlt két kollekció tapasztalatai, kiemelkedően pozitív visszajelzései és minden várakozást meghaladó népszerűsége alapján ismét a vásárlói ízlést vettük alapul az őszi kínálat tervezésekor, hogy harmadszor is a legmagasabb szintű gasztronómiát tegyük elérhetővé az utazók számára a töltőállomásokon. Szeptembertől különleges, újragondolt ízekkel, a vakációt is megidéző nemzetközi fúziókkal frissítjük a kínálatot” – mondta Palágyi Eszter.
A Palágyi Eszter tervezte első és második szendvicskollekció különleges fogásait több tízezres nagyságrendben vásárolták meg a töltőállomásokon. A magyarországi autósok kedvence a kacsamáj paté lecsóval, fonott kalácsban illetve vargányás kacsakolbász kiflitekercsben volt.
„Ma már a teljes forgalomban is látható mértéket jelentenek a töltőállomások gasztro eladásai a legnagyobb benzinkút márkáknál. A minőségi kávé, a frissen készült, minőségi szendvicsek, illetve az egyéb élelmiszerek a vásárlói igényekre adnak hathatós választ. A visszajelzések alapján óriási igény mutatkozik arra, hogy az utazók a pihenők során, a töltőállomásokon magas minőségű ételeket érhessenek el. Ezért vagyunk különösen büszkék arra, hogy a hazai töltőállomások közül elsőként az OMV vezette be a gourmet szendvics kategóriát kínálatába” –hangsúlyozta Balogh Tibor, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója, a Magyar Ásványolaj Szövetség alelnöke.
Az OMV, „Mi többet nyújtunk” márkaígéretével összhangban kiemelkedő minőségű termékeket kínál VIVA kávézóiban, ezt egészíti ki az immáron harmadik, négy prémium termékből álló szendvicskollekció, amely minőségi alapanyagok használatával készül.
Kapcsolódó cikkeink
Gourmet kaland útközben is: megújult az OMV VIVA nyári gasztrokínálata
A nyár nemcsak a szabadságról és a napsütésről szól, hanem…
Tovább olvasom >Hogy készül az előre csomagolt szendvics – A nap videója
Mai filmünk két szendvicsgyártó gépsort is bemutat, úgy tűnik, az…
Tovább olvasom >Nyári szendvicsek és jégkrémes espresso: megújult az OMV VIVA gasztronómiai kínálata
Júliustól megújult az OMV VIVA gasztronómiai kínálata: Bicsár Attila, a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Marriott Residences márkanév alatt születik újjá a Körszálló
Új életre kel a budai látkép ikonikus eleme, a Körszálló.…
Tovább olvasom >A Coca-Cola felülmúlta a várakozásokat – Európa húzta fel a negyedéves eredményeket
Erőn felül teljesített a Coca-Cola a legutóbbi negyedévben: a friss…
Tovább olvasom >Sz. Variáns a világ dizájn fővárosaiban – Párizstól Milánón át Debrecenig
Az Sz.Variáns több mint három évtizede a magyar csomagolástechnikai ipar…
Tovább olvasom >