Magazin: Ízek versenye
Szép sikert könyvelhettek el a Bonbonier Csokoládé Manufaktúra fagylaltjai a kizárólag a termékek ízét és az azokat meghatározó részleteket értékelő angliai élelmiszeripari világversenyen, a Great Taste Awardson. A kisebb vállalkozások termékeit a legnagyobbakéval hitelesen, vakkóstolással összehasonlító megmérettetésen a díjazottak 1, 2 és 3 csillagot szerezhetnek, ami a szervezők szerint a remek, a kiemelkedő és a tökéletes kategóriákat jelenti. Magyar fagylalt először került a legjobbak közé: az elsősorban izgalmas bonbonjairól ismert budapesti műhely két jeges édessége 1 csillagot kapott, egy harmadik pedig a 2. szintig jutott, amit a versenykiírás szerint a több száz nevezőnek kevesebb mint 15 százaléka érhet el. //
Kapcsolódó cikkeink
Csillagos csiga
Leveles tésztába göngyölt, karamellizált fahéjjal és almával készített csigájával egy…
Tovább olvasom >Vadlesen
Érdeklődő fogyasztók, érdeklődő kiskereskedelem – ez jó kiindulópont minden kategóriának…
Tovább olvasom >Nemzetközi díjat nyert a Spájz
A keszthelyi Spájz Szörpmanufaktúra elismerést kapott a Great Taste Awards…
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >