A Bock Bisztró a legjobb magyar étterem
A Dining Guide éttermi kalauz 2005-ben hirdette meg először a vendéglők versenyét. A verseny célja a hazai étteremkultúra nemzetközi szintre emelése és a vendéglátás minőségének javítása.
Az éttermi kalauz által
meghirdetett verseny első helyezettje 2008-ban a körúti
Bock Bisztró lett. A legjobb 10 magyarországi étterem
között idén új szereplő a Gerbeaud
luxusétterme, a legmodernebb, mégis magyaros ételeket
produkáló Onyx, a magyar fogásokat kínáló
Csalogány 26 és a pécsi JT Corso, továbbá
a Somogy megyei Chateau Visz luxusétterem, amelynek konyháját
Eric Schröter, korábbi Michelin-csillagos séf
vezeti.
A zsűri tagjai nemcsak kulináris
szempontok alapján döntenek – tájékoztatták
a díj alapítói az MTI-t – hanem figyelembe
veszik a hely küllemét, az ételek és italok
választékát, a személyzet
felkészültségét, a tisztaságot is.
2005-ben és 2007-ben az olasz ételeket kínáló
Fausto's bizonyult a legsikeresebbnek, míg 2006-ban a francia
ihletésű Lou Lou.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Halkonzerves doboz, mint a tengerparti művészet tökéletes médiuma – A nap képe
Eredeti, autentikus és feltehetően túl sokba sem kerülhet.
Tovább olvasom >Csütörtöktől fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája
Elsősorban a hazai turistákra, valamint a környező országokból érkező vendégekre…
Tovább olvasom >Samponutántöltés – A nap képe
Svéd fenntarthatósági megoldás – ráadásul a felirat szerint a megtakarítás…
Tovább olvasom >