A BNI Juliális Önt is várja július 7-én!

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 06. 08. 11:27

Július első szombatján tartson velünk családjával egy fergeteges programon, a BNI Juliáis üzleti és családi napon! A BNI, mint a világ legismertebb üzleti networking szervezete és a Trade magazin, mint a hazai FMCG piac vezető szakmai lapja idén is közösen szervezik a nagyszabású eseményt.

Az üzleti beszélgető-showkat idén is Avidor András, a BNI igazgatója és Hermann Zsuzsanna, a Trade magazin főszerkesztője vezetik.

Kiket és miről kérdezünk? Csak néhány példa: Hogyan valósította meg sikereit az Év vállalkozója, Harsányi Gábor, a Goodwill ügyvezetője? Mivel motivál a túlélés nagymestere, Rakonczay Gábor? Miért fejleszt a fenntarthatóság égisze alatt a Citroen? Milyen sikerfegyvereket használ a Vodafone a válság idején? Mit tudnak a legújabb Shell-fejlesztések valójában? Milyen új kiállítási koncepciókkal támogatja partnereit a Hungexpo?…

És persze megannyi szórakozás vár majd egész nap kicsiket és nagyokat. Velünk tartanak a Haribo gumimacik, akik 250 négyzetméteres ugrálóvárat hoznak ajándékba. Vendégünk lesz Südi Iringó, aki a szombatesti láz hangulatát varázsolja a helyszínre. Jönnek a lufi fújó bohócok és a leghíresebb bábszínházak, hogy egész nap szórakoztassák a gyerekeket. Lesznek ámulatba ejtő sport teljesítmények… és még sok minden más!

Jöjjön el, és hívja meg barátját, ügyfelét, hozza magával családja apraját és nagyját, hiszen itt mindenki jól érezni magát! Részletes és folyamatosan bővülő programot, valamint a részvételi feltételeket a www.julialis.hu oldalon találja, ahol regisztrálni június 25.-éig lehet. További információ: [email protected]

Julialis