A bio-eper felsőbbrendű
Az ökológusokból, élelmiszerkémiai, termőföld és egyéb szakértőkből álló csapat sok szempontból vizsgálódott, mielőtt kimondta, hogy a bio eprek és a föld, amelyen teremtek „felsőbbrendű – állapította meg a Science Daily magazin.
A bio eprekben nagyobb volt a C-vitamin és az antioxidánsok mennyisége, és tovább is maradtak el anélkül, hogy rothadni kezdtek volna. A szakértők egyértelműen a bio termesztéses epreket találták finomabbnak. A DNS analízis pedig kimutatta, hogy a természetesen trágyázott föld mikrobákban sokkal gazdagabb, vagyis az ökoszisztémája sokkal rugalmasabb.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Júniusban lassult a termelői árak éves csökkenése Németországban
Németországban a termelői árak 1,6 százalékkal csökkentek júniusban az egy…
Tovább olvasom >Erősebb félévet zártak a vidéki szálláshelyek, mint tavaly
A turizmus 2023-ban vett lendülete továbbra is érezteti hatását. A…
Tovább olvasom >Már minden Auchan-áruházban lehet muncholni
Május elejétől már minden Auchanban az eredeti árhoz képest akár…
Tovább olvasom >