A Balogh Tészta vásárolta meg a DURILLO-t
Tulajdonost váltott a DURILLO durum száraztészta márka, így a Cerbona Zrt-től a Balogh Tészta Zrt-hez került idén áprilisban.
Az új tulajdonos számára jól ismert a márka, hiszen tiszakécskei üzemében készült az elmúlt 8 évben bérgyártásban. A felvásárlás után megkezdődhet a DURILLO tradicionális márka újra pozicionálása, a hazai disztribúció növelése, export értékesítés, illetve a HoReCa-piacra lépés is. Az újra pozícionálás részeként megújul a termékek csomagolása, letisztul a design, illetve talpas, álló, visszazárható lesz a csomagolása.
Új formátummal (Linguine) is bővül a DURILLO 500g termékcsalád. Alkalmazzák az alacsony db/karton (12db/karton) csomagolást, és a költséghatékony, gyors merchandising érdekében a kínálótálcás logisztikát.
DURILLO 5 kg durum termékcsalád 15 termékformátumból áll, a HoReCa piacon 2023. júniusában jelenik meg.
(x)
Kapcsolódó cikkeink
Balogh 4 tojásos 500 g száraztészta
Prémium minőségű friss tyúktojással készült száraztészták, melyek az olasz FAVA,…
Tovább olvasom >Al dente
(Fél)kemény a helyzet tésztafronton. A piaci szereplők ellenőrizetlenül beáramló alapanyagokra…
Tovább olvasom >DURILLO 500 g durum száraztészta
A prémium minőségű durum száraztészták az olasz tésztagyártó FAVA csúcstechnológiával…
Tovább olvasom >További cikkeink
Stratégiai partnerségre lép a The Body Shop nemzetközi kozmetikai cég és a TOURMIX magyar zöld logisztikai startup
Együttműködésbe kezdett a fenntarthatósági piac két kulcsfontosságú szereplője, az állat-…
Tovább olvasom >Szétzilált piac, bizonytalan jövő – súlyos következményekkel járhat a ragadós száj- és körömfájás-járvány
Miközben a hatóságok versenyt futnak az idővel, hogy megfékezzék a…
Tovább olvasom >Ma is megbéníthatja az európai turizmust egy vulkán?
Tizenöt évvel az izlandi Eyjafjallajökull vulkán 2010-es kitörése után, amely…
Tovább olvasom >