800 m2-es METRO stand a Hoventán
A technikai eszközökön, gépeken túl ebben az évben nagyobb hangsúlyt kapott az alapanyagok bemutatása is; a szakmai közönség megismerhette a Metro „Friss áru koncepcióját” hal, hús és zöldség-gyümölcs kategóriában.
A METRO Kereskedelmi Kft.-t a HOVENTA
27. Nemzetközi Kereskedelmi és Vendéglátótechnikai
Szakkiállítás “A” épület 210-es
standján találhatják az érdeklődők.
2008-ban megduplázott területen közel 800m2-en
mutatják be termékválasztékuk legfőbb
elemeit. A rendkívül széles és gazdag
kínálatot nagyvonalú szakmai bemutatók
sokaságával fűszerezték, volt látványkonyha,
látványpizzéria, halbontási bemutató
chefeknek, húscsomagolási bemutató,
zöldségszobrászat, textiltisztítás,
sommelier-, barista- és bartender bemutató. A standon
folyamatosan dolgoztak a Metro Európa díjas, ill.
olimpiai- és világbajnok mesterszakácsai: Kalla
Kálmán, Nemeskövi Dénes és Urbán
Tibor, illetve a METRO Baristája Maruzsi Gábor. Idén
is Lajsz András, a METRO bármixere volt felelős a
finom koktélokért és a jó hangulatért.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Sallai Rolanddal mutatja be saját márkás kínálatát a SPAR
A SPAR Magyarország országos kampányt indít Sallai Rolanddal, a magyar…
Tovább olvasom >Újabb fénykorát éli a magyarok által kedvel Szobi
A Szobi márkanév, valamint az ahhoz kapcsolódó termékek magyarok millióinak…
Tovább olvasom >Feltörtük a kollagénkódot: íme mi működik, és mi csak üres ígéret!
A kollagén évezredeken át csendben végezte a dolgát a szervezetünkben,…
Tovább olvasom >