800 m2-es METRO stand a Hoventán
A technikai eszközökön, gépeken túl ebben az évben nagyobb hangsúlyt kapott az alapanyagok bemutatása is; a szakmai közönség megismerhette a Metro „Friss áru koncepcióját” hal, hús és zöldség-gyümölcs kategóriában.
A METRO Kereskedelmi Kft.-t a HOVENTA
27. Nemzetközi Kereskedelmi és Vendéglátótechnikai
Szakkiállítás “A” épület 210-es
standján találhatják az érdeklődők.
2008-ban megduplázott területen közel 800m2-en
mutatják be termékválasztékuk legfőbb
elemeit. A rendkívül széles és gazdag
kínálatot nagyvonalú szakmai bemutatók
sokaságával fűszerezték, volt látványkonyha,
látványpizzéria, halbontási bemutató
chefeknek, húscsomagolási bemutató,
zöldségszobrászat, textiltisztítás,
sommelier-, barista- és bartender bemutató. A standon
folyamatosan dolgoztak a Metro Európa díjas, ill.
olimpiai- és világbajnok mesterszakácsai: Kalla
Kálmán, Nemeskövi Dénes és Urbán
Tibor, illetve a METRO Baristája Maruzsi Gábor. Idén
is Lajsz András, a METRO bármixere volt felelős a
finom koktélokért és a jó hangulatért.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Versenytényezővé válik a telephely az e-kereskedelemben
A digitalizáció és a fogyasztói elvárások gyors változása nyomán az…
Tovább olvasom >Exportban erősödik a Gyermelyi – alkalmazkodás a kihívásokhoz
A Gyermelyi Zrt. 2024-es pénzügyi beszámolója alapján világosan látszik: a…
Tovább olvasom >Önkéntes Vízadó program indul Budapesten
Önkéntes Vízadó programot hirdet Budapesten a 10 millió Fa, Budapest…
Tovább olvasom >