70 éves a Sport szelet
70 éve töretlen népszerűségnek örvend Magyarország piacvezető szeletes csokoládéja, a Sport. A jellegzetes, rumos-csokis ízvilágú édesség a Népstadion 1953. augusztus 20-ai megnyitóján debütált, és azonnal hatalmas siker lett. A klasszikus 25 grammos kiszerelésű szelet csomagolásán dr. Szécsényi József diszkoszvető alakja jelent meg, aki a korszak népszerű sportolója volt. Mára a Sport 22,6%-os piacrészesedéssel az abszolút piacvezető szeletes csokoládé. Évente 2400 tonna, mintegy 60 millió darab készül belőle, különböző méretekben és kiszerelésekben.
A cikk a Trade magazin 2023/8-9. lapszámában olvasható.
A Sport egy izgalmas születésnapi bajnoksággal, országos fogyasztói promócióval is meglepi rajongóit. A jeles évfordulóra utalva a fogyasztók 70 percenként nyerhetnek 10 000 forintot, és egy szerencsés elviheti az 1 000 000 forintos fődíjat. A nyereményeket azok között sorsolják ki, akik augusztus 17 és szeptember 30. között „Nyerő 70-es” felirattal ellátott, pink promóciós csomagolású Sport szeletet vásárolnak, és feltöltik a www.sportszelet.hu weboldalán a csomagolásban található kódot. //
Kapcsolódó cikkeink
Lavazza Espresso Maestro Nespresso kompatibilis kapszulák
Élvezd azon földrész aromáit, ahol a fák mélyen lélegeznek, és…
Tovább olvasom >Megnyitotta 250. üzletét a Rossmann
A Rossmann családdal, a cégcsoport nemzetközi vezetőivel és a társtulajdonos AS Watsonnal közösen…
Tovább olvasom >50 éves jubileumát ünnepli a PepsiCo Írországban „50for50” kampányával
Működésének 50 éves jubileumát ünnepli a PepsiCo Írországban „50for50″ kampányával,…
Tovább olvasom >További cikkeink
A magyar családi vállalkozások együttműködésbe fektetnek, nem a generációváltásba
A ma Magyarországon működő 515 ezer társas vállalkozás több, mint…
Tovább olvasom >Hogyan fognak az európaiak vásárolni az idei ünnepi szezonban?
A ShopFully és az Offerista Group az „Holiday Shopping Study…
Tovább olvasom >Új napelemparkkal bővül a Nestlé szerencsi gyár
Jövő márciusban lép működésbe az az 1,5 GW éves teljesítményű…
Tovább olvasom >