25 ezer vendég a VI. Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztiválon
A múlt hétvégén zajló rendezvényen 12 helyi vendéglátós főzött bioételeket, a boros standokon 22 pincészet kínált szomjoltót.
A résztvevők a Hortobágy
Ökorégió garantált bio alapanyagaiból
(szürkamarhából, bivalyból, mangalicából,
libából, kacsából, halakból)
készített ételeket kóstolhatta meg. A
Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség regionális
szervezetével közösen szervezett Bio Csatán
nyolc meghívott versenyző 4 párban, két
mobilkonyhában 30 perc egy előre meghatározott
nyersanyagkosárból két adag ételt
készített el. Pénteken este a város
meghívására 4 napig Hajdúszoboszlón
tartózkodó 70 fős román study tour képviselői
vacsoráztak a VIP sátorban, szombaton délután
pedig az első Hajdúszoboszlóról Elszármazottak
napja keretében kóstolták meg a haza látogatók
a fesztivál ételeit, borait.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Megvannak a Fenntarthatóság szimbóluma idei díjazottjai
A Trade magazin hatodszor hirdette meg a Fenntarthatóság szimbóluma pályázatot. A…
Tovább olvasom >Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál 2025 – Három nap a bor, a pezsgő és a kultúra jegyében
Szeptember 5–7. között immár 35. alkalommal várja látogatóit a Budafoki…
Tovább olvasom >Idén is megfizethető áron kaphatók a legnépszerűbb termékek a Szent István Napon
2025-ben is gazdag étel- és italkínálat fogadja az érdeklődőket a…
Tovább olvasom >