25 ezer vendég a VI. Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztiválon
A múlt hétvégén zajló rendezvényen 12 helyi vendéglátós főzött bioételeket, a boros standokon 22 pincészet kínált szomjoltót.
A résztvevők a Hortobágy
Ökorégió garantált bio alapanyagaiból
(szürkamarhából, bivalyból, mangalicából,
libából, kacsából, halakból)
készített ételeket kóstolhatta meg. A
Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség regionális
szervezetével közösen szervezett Bio Csatán
nyolc meghívott versenyző 4 párban, két
mobilkonyhában 30 perc egy előre meghatározott
nyersanyagkosárból két adag ételt
készített el. Pénteken este a város
meghívására 4 napig Hajdúszoboszlón
tartózkodó 70 fős román study tour képviselői
vacsoráztak a VIP sátorban, szombaton délután
pedig az első Hajdúszoboszlóról Elszármazottak
napja keretében kóstolták meg a haza látogatók
a fesztivál ételeit, borait.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A SPAR Magyarország is letette a névjegyét Budapest egyik legnagyobb hazai gin fesztiválja mellett
A IV. Gin Market Budapest minden eddiginél több kiállítóval, impozáns…
Tovább olvasom >Master Good, Nestlé Hungária, Tesco Magyarország az idei győztes sorrend
A Trade magazin idén másodszor hirdette meg a Karácsonyi tv-reklámok…
Tovább olvasom >Employer Branding az AI és a GenZ-k korában konferencia: A folytatás
2024. november 27-én a Pasaréti Közösségi Házban került megrendezésre a…
Tovább olvasom >