25 ezer vendég a VI. Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztiválon
A múlt hétvégén zajló rendezvényen 12 helyi vendéglátós főzött bioételeket, a boros standokon 22 pincészet kínált szomjoltót.
A résztvevők a Hortobágy
Ökorégió garantált bio alapanyagaiból
(szürkamarhából, bivalyból, mangalicából,
libából, kacsából, halakból)
készített ételeket kóstolhatta meg. A
Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség regionális
szervezetével közösen szervezett Bio Csatán
nyolc meghívott versenyző 4 párban, két
mobilkonyhában 30 perc egy előre meghatározott
nyersanyagkosárból két adag ételt
készített el. Pénteken este a város
meghívására 4 napig Hajdúszoboszlón
tartózkodó 70 fős román study tour képviselői
vacsoráztak a VIP sátorban, szombaton délután
pedig az első Hajdúszoboszlóról Elszármazottak
napja keretében kóstolták meg a haza látogatók
a fesztivál ételeit, borait.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Online is elérhetők a Beauty Expo előadásai
A május 23–24-én megrendezett 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expo…
Tovább olvasom >Könnyek a vízben segélykoncert szeptemberben, a jótékonysági akció folytatódik
A nagy hőségre való tekintettel az ősz elejére halasztották a…
Tovább olvasom >Közelebb kell hozni egymáshoz a termelőket és a fogyasztókat
A rövid ellátási lánc megerősítésével közelebb kell hozni egymáshoz a…
Tovább olvasom >