25 ezer vendég a VI. Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztiválon
A múlt hétvégén zajló rendezvényen 12 helyi vendéglátós főzött bioételeket, a boros standokon 22 pincészet kínált szomjoltót.
A résztvevők a Hortobágy
Ökorégió garantált bio alapanyagaiból
(szürkamarhából, bivalyból, mangalicából,
libából, kacsából, halakból)
készített ételeket kóstolhatta meg. A
Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség regionális
szervezetével közösen szervezett Bio Csatán
nyolc meghívott versenyző 4 párban, két
mobilkonyhában 30 perc egy előre meghatározott
nyersanyagkosárból két adag ételt
készített el. Pénteken este a város
meghívására 4 napig Hajdúszoboszlón
tartózkodó 70 fős román study tour képviselői
vacsoráztak a VIP sátorban, szombaton délután
pedig az első Hajdúszoboszlóról Elszármazottak
napja keretében kóstolták meg a haza látogatók
a fesztivál ételeit, borait.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Employer branding az AI és a GenZ-k korában – A folytatás
November 27-én kerül megrendezésre a II. Marketing Art Employer Branding…
Tovább olvasom >Megvannak az Employer Branding Award nyertesei
A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) immár hetedik alkalommal hirdette…
Tovább olvasom >AI Night: Egy új korszak – Hogyan formálja át az AI az életünket, a munkánkat és a globális társadalmunkat?
Az AI fejlődése nemcsak technológiai szempontból hoz forradalmi változásokat, hanem…
Tovább olvasom >