237 millió dollárt invesztált a Mars a Nature’s Bakery üzemébe Salt Lake Cityben
Az édesipari óriás Mars bejelentése szerint 237 millió dollárt ruházott be Nature’s Bakery márkájának Salt Lake City-ben található új sütőüzemébe, amely a tervek szerint 2025 júliusában kezdi meg működését.
– Az új mintegy 31.500 négyzetméteres létesítmény több mint 190 munkahelyet teremt – a közölte a vállalat.
Steve Gardiner, a Nature’s Bakery vezérigazgatója a beruházást mérföldkőnek nevezte a márkának a fogyasztók és a kiskereskedelem egyre növekvő igényeit kielégítő kapacitását tekintve.
A 2011-ben alapított Nature’s Bakery, amelynek székhelye a nevadai Renóban található, 2020 óta a Mars része.
A mintegy 4 milliárd dolláros kategória nyolcadik legkelendőbb és leggyorsabban növekvő müzli- és snackszelet-márkája növényi alapú, tej- és dióféléktől mentes, valamint genetikailag nem módosított on-the-go snackeket kínál. A Nature’s Bakery termékei az Egyesült Államokban a Target, a Walmart, a Costco, és más láncok üzleteiben kaphatók.
Kapcsolódó cikkeink
150 millió dollárból bővíti a Nestlé USA dél-karolinai üzemét
A projekt keretében a vállalat egy újabb gyártósort telepít az…
Tovább olvasom >Új világkonyhamárkákat vezetett be a Nestlé
Új, nemzetközi gasztronómiai márkákat vezetett be a Nestlé az USA-ban…
Tovább olvasom >Kötelezi beszállítóit Carrefour a Nutri-Score értékek közzétételére
Franciaországban előírta a Carrefour, hogy minden márkás termék beszállítója köteles…
Tovább olvasom >További cikkeink
Hogyan fognak az európaiak vásárolni az idei ünnepi szezonban?
A ShopFully és az Offerista Group az „Holiday Shopping Study…
Tovább olvasom >Új napelemparkkal bővül a Nestlé szerencsi gyár
Jövő márciusban lép működésbe az az 1,5 GW éves teljesítményű…
Tovább olvasom >Az irodapiacon túlkínálat, a kiskereskedelmi ingatlanok és szállodák terén visszatérő kereslet várható 2025-ben
A magyar kereskedelmi ingatlanpiacot jelenleg a tranzakciószámok csökkenése és a…
Tovább olvasom >