237 millió dollárt invesztált a Mars a Nature’s Bakery üzemébe Salt Lake Cityben
Az édesipari óriás Mars bejelentése szerint 237 millió dollárt ruházott be Nature’s Bakery márkájának Salt Lake City-ben található új sütőüzemébe, amely a tervek szerint 2025 júliusában kezdi meg működését.
– Az új mintegy 31.500 négyzetméteres létesítmény több mint 190 munkahelyet teremt – a közölte a vállalat.
Steve Gardiner, a Nature’s Bakery vezérigazgatója a beruházást mérföldkőnek nevezte a márkának a fogyasztók és a kiskereskedelem egyre növekvő igényeit kielégítő kapacitását tekintve.
A 2011-ben alapított Nature’s Bakery, amelynek székhelye a nevadai Renóban található, 2020 óta a Mars része.
A mintegy 4 milliárd dolláros kategória nyolcadik legkelendőbb és leggyorsabban növekvő müzli- és snackszelet-márkája növényi alapú, tej- és dióféléktől mentes, valamint genetikailag nem módosított on-the-go snackeket kínál. A Nature’s Bakery termékei az Egyesült Államokban a Target, a Walmart, a Costco, és más láncok üzleteiben kaphatók.
Kapcsolódó cikkeink
Új édes-csípős RTD koktélokkal szállt be a Captain Morgan a „swicy” trendbe
A leginkább fűszeres rumjáról ismert Captain Morgan új, édes-csípős ízekkel…
Tovább olvasom >Új energiaitalokkal bővíti kínálatát a Starbucks az USA-ban
A világ legnagyobb kávézólánca, a Starbucks új energiaital-termékcsaláddal erősít az…
Tovább olvasom >Néha majd főétkezünk!
A snackelést cikkünk elsősorban a paradigmaváltásra számítók szemszögéből vizsgálja. A…
Tovább olvasom >További cikkeink
Húsvéti hosszú hétvége: így alakul az üzletek nyitvatartása 2025-ben
A húsvéti ünnepek idején alaposan átalakul a hazai üzletláncok nyitvatartása:…
Tovább olvasom >A várakozásokon felül alakult az euróövezet ipari termelése februárban
Februárban a várakozásokon felüli mértékben növekedett az euróövezet ipari termelése…
Tovább olvasom >Zsigó Róbert: átlagosan majdnem húsz százalékos az árrésstop hatása
Az árrésstop bevezetésének hatására négy hét alatt átlagosan 18,6 százalékkal…
Tovább olvasom >