237 millió dollárt invesztált a Mars a Nature’s Bakery üzemébe Salt Lake Cityben
Az édesipari óriás Mars bejelentése szerint 237 millió dollárt ruházott be Nature’s Bakery márkájának Salt Lake City-ben található új sütőüzemébe, amely a tervek szerint 2025 júliusában kezdi meg működését.
– Az új mintegy 31.500 négyzetméteres létesítmény több mint 190 munkahelyet teremt – a közölte a vállalat.
Steve Gardiner, a Nature’s Bakery vezérigazgatója a beruházást mérföldkőnek nevezte a márkának a fogyasztók és a kiskereskedelem egyre növekvő igényeit kielégítő kapacitását tekintve.
A 2011-ben alapított Nature’s Bakery, amelynek székhelye a nevadai Renóban található, 2020 óta a Mars része.
A mintegy 4 milliárd dolláros kategória nyolcadik legkelendőbb és leggyorsabban növekvő müzli- és snackszelet-márkája növényi alapú, tej- és dióféléktől mentes, valamint genetikailag nem módosított on-the-go snackeket kínál. A Nature’s Bakery termékei az Egyesült Államokban a Target, a Walmart, a Costco, és más láncok üzleteiben kaphatók.
Kapcsolódó cikkeink
AI-jelölést szeretnének a fogyasztók az élelmiszercímkéken
Egy friss felmérés szerint a fogyasztók 83%-a úgy véli, hogy…
Tovább olvasom >Mesterséges intelligenciával segíti a karácsonyi ajándékvásárlást a Target
A Target bemutatta generatív AI-alapú Bullseye Gift Finder eszközét, amely…
Tovább olvasom >Jót tenni és jól működni
A Mars Incorporated jelentős előrelépést tett a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése terén,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Master Good, Nestlé Hungária, Tesco Magyarország az idei győztes sorrend
A Trade magazin idén másodszor hirdette meg a Karácsonyi tv-reklámok…
Tovább olvasom >Átadásra kerültek a CO-OP Star idei Ezüstfenyő és Ezüstcsillag díjai
Ahogy minden évben karácsony előtt, úgy idén is, december közepén…
Tovább olvasom >Fogyó cégszámok, tartós félmilliós határ
2024-ben a társas vállalkozások száma várhatóan 12 ezerrel csökken, miközben…
Tovább olvasom >