2025 HoReCa Hősei
Negyedik alkalommal adták át a HoReCa Hősök díjakat a szektor válságálló szereplőinek a Business Days konferencia első napján.
A cikk a Trade magazin 2025/11. lapszámában olvasható.
A díjat 2021-ben alapította a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) HoReCa és Event Tagozata és a Trade magazin. A szektor azon szereplőit keresték akkor, akiknek a koronavírus-járvány idején sikerült valamilyen különleges megoldással menteni a menthetőt: a kollégákat, a közösséget, a szolgáltatásukat, vagy segítséget nyújtottak másoknak.
Idén ismét azok megoldásaira voltak kíváncsiak a verseny kiírói, akik az elmúlt időszak gazdasági kihívásaira a vállalkozásuk stabilitását erősítő különleges megoldásokkal és új ötletekkel tudtak mások számára is példamutató választ adni.
A kitüntető címre a kétévente meghirdetésre kerülő versenyre maguk az érintettek pályázhatnak, a zsűrizést az MMSZ HoReCa és Event Tagozat tagjai végzik a meghirdetett kategóriákban – és mindez idén is így történt.
2025-ben először került átadásra a Menteshelyek.hu Különdíja, amelyet a Sulyom Tájétterem (L)enni vagy nem enni pályázata nyert el.
– Exkluzív, erre az alkalomra készített kutatásokkal, szakmai szervezetek beszámolóival, beszállítók, nagykereskedők és a HoReCa-piac szereplőinek részvételével tartjuk találkozónkat minden évben a Business Days konferencia első napján – mondta Hermann Zsuzsanna, a Trade magazin ügyvezető-főszerkesztője. – Külön öröm számunkra, hogy a szektor szinte minden területéről vannak résztvevők, és évről évre egyre nagyobb számban. Igazi ünnep számunkra, amikor kétévente a HoReCa Hősöket is köszönthetjük, és gratulálhatunk nekik ötleteikhez, amelyekkel megkülönböztetik magukat, erősítik a hely iránti lojalitást, sőt, sokszor gazdasági kihívásokra találnak megoldásokat.
Hőseink
Képeinken a kategóriagyőztesek dr. Felkai Beáta Olga, az Agrárminisztérium helyettes államtitkára, Hermann Zsuzsanna, a Magyar Marketing Szövetség HoReCa&Event Tagozatának alelnöke és Bódi Krisztina, a tagozat operatív vezetője társaságában láthatók.
Akik később vették át díjukat:
Streetfood kategória:
Market Store Kft. – Halpatkó
Rendezvény catering kategória:
Budapest Party.

Étterem kategória: A Fogadó, VM Gasztro Kft., Görözdi Dániel ügyvezető

Bár kategória: Bagoly Bár, GDL Moonshine Kft., Hajdú Balázs tulajdonos

Cukrászda kategória: Gyógynövény Fagylalt Műhely, BZB Rent Kft., Bóza Barbara ügyvezető

Büfé kategória: Vincotech büfé, VM Gasztro Kft., Váradi Roland főséf és Vincotech Hungária Kft. Görözdi Dániel ügyvezető

Bisztró kategória: Chef Beach Kft., Czigléczky Tibor chef the cuisine

Kávézó kategória: Tejmadár, Jakus Anita marketingvezető

Menteshelyek különdíjasa: Sulyom Tájétterem, Kücsön Gyula tulajdonos
Kapcsolódó cikkeink
MEGJELENT A TRADE MAGAZIN LEGFRISSEBB SZÁMA!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Biztonság, minőség, fenntarthatóság
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Továbbra is a hazai partnerségekre épít a PENNY
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Elindult a 10. Olasz Gasztronómiai Világhét – az olasz ízek, kultúra és innováció ünnepe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Rekordévet zárhat a magyar turizmus – 1000 milliárdos szállásdíjbevétel, 1000 milliárdos reptérfejlesztés készül
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Fröccsenésmentes piszoár
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >


