2025-ben érkeznek a Naked Life koktélok az USA-ba

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 09. 18. 09:47

Stratégiai partnerségre lépett a Molson Coors az alkoholmentes, ready-to-drink (RTD) koktélokat gyártó ausztrál Naked Life-fal, melyet tervei szerint 2025-ben az amerikai piacra is bevezet.

A Molson Coors ezzel az alkoholmentes italok iránt az Egyesült Államokban növekvő – az elmúlt évben közel 70%-kal megugrott – keresletet igyekszik kihasználni.

A sajtóközlemény szerint a Naked Life koktélok „lepárolt botanikai összetevőkkel” készülnek, és a gyártó szándékai szerint ugyanazt az élményt nyújtják, mint a hagyományos koktélok, de természetes édesítőszerekkel és dobozonként nem egészen 10 kalória energiatartalommal.

A Naked Life 2025 márciusától lesz elérhető az Egyesült Államokban online és bizonyos kiskereskedelmi üzletekben először öt ízben – mojito, negroni spritz, gin-tonic, cosmo és margarita.

David Andrew, a Naked Life alapítója szerint a partnerség lehetőséget ad arra, hogy a felek újragondolják az italpiac jövőjét, és innovatív megoldásokat kínáljanak a folyamatosan változó fogyasztói igényekre.

Convenience.org

Kapcsolódó cikkeink