2013 legnépszerűbb videói III. – A nap videója

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 01. 07. 10:17

Nézze meg Ön is A nap videója sorozatunk 2013-ban legtöbbször letöltött filmjeit.
Ahogy tavaly, az esztendőt most is azzal kezdjük, hogy az első héten bemutatjuk az olvasóink között legnépszerűbb videókat.

A sör jó, a sörözőt hibáztuk el!

Autós üldözés gyalogosan (merthogy alkoholreklámról van szó!) és minden más, amit a hollywoodi filmeknek (sőt, maguknak a reklámoknak) a paródiájával el lehet mondani egy fergeteges spotban – a Cartlon sör filmje még a legszellemesebb sörreklámok között is a legjobbak kategóriájába tartozik.

Mintha Karády Katalin Százszorszép desszertet majszolna!

Szép volt, bájos és nőies; 40-50 éve az egész világ imádta Audrey Hepburnt, de nevét az internetes keresőbe beírva most is három-négyszer annyi találatot kapunk, mint mondjuk Audrey Tautou-ra. És anyáink, nagyanyáink a megmondhatói, hogy az amerikai színésznő imádta a csokoládét – nem is csodálkozunk, hogy egy csokoládémárka őt választotta „arcának”.

2013-ban talán már senki nem tartja blaszfémiának, hogy egy mai termék reklámjában szerepel. A Galaxy csokoládé filmjében persze nem ez az elsődleges truváj (Kabos Gyulát is befogták hasonló feladatra), hanem a technikai megoldás. Az ügynökség keresett egy Hepburnre nagyon hasonlító modellt, a többi már a számítógép dolga volt. A film olyan, mint egy 60-as évekbeli feljavított kópia, a poén pedig zseniális (és 21. századi).

A hölgy kis titkai

Februárban nyílt Párizsban a Philippe Starck által tervezett, kizárólag más Philippe Starck éttermekkel összehasonlítható Miss Ko étterem. Ha valaki nem hallotta volna még a francia ipari formatervező nevét, azt bizonyára elég az ikonikus háromlábú, csepp alakú citromfacsaróra emlékeztetni.
Nem is próbáljuk meg képek helyett mi elmondani, mitől érdekes a Miss Ko, úgyis tele vele az internet, de még mindig szánkat tátva az élménytől bemutatunk egy videót arról, hogyan úszik a papírsárkány az asztalokba épített óriásmonitorokon.

A rend kedvéért: a Miss Ko fúziós konyhája a japán, a mexikói és az amerikai konyhát ötvözi! De szerintünk már a neve is megérdemel egy Arany Oroszlánt!

PHILIPPE STARCK'S TABLE from ♕ CANDY SHOP ♕ on Vimeo.

Kapcsolódó cikkeink