2012 legjobb videói IV. – A nap videója

Szerző: Trade Horeca Dátum: 2013. 01. 07. 11:16

Tavaly indult A nap videója sorozatunkban több mint kétszáz filmet mutattunk be, ezek közül választottuk ki az olvasónk által legtöbbet nézetteket.
Az új év kezdetén újra bemutatjuk legsikeresebbeket – kategóriánként hármat. Jöjjenek ma a legszebb hölgyek, akik így vagy úgy, de közvetlen kapcsolatban állnak a vendéglátással!

Így eszik hamburgert a világ egyik legszebb nője

Padma Lakshmi, az indiai származású amerikai modell (és csoda) nemcsak enni szeret, de főzni is. 6 évig vezetett egy nagyon sikeres, profikat felvonultató főzőműsort az Államokban, és szakácskönyveket is kiad. Sok minden más mellett erőssége az is, hogy nem tartozik a világ számtalan Nigella Lawsont utánzó tévés „személyiség” közé.

A legszebb Hooters lány 2012-ben

A híres Hooters üzletláncban (a filmekben hallottuk már Didibárnak is fordítani) a legfőbb látványosságot évtizedek óta az egyformán alig takart, szép lányok jelentik. Az 1983-ban az első üzletét nyitó Hooters alapítója 2006-ban meghalt, de „utódai” láthatós sikerre viszik az étteremláncot. Ennek – az egymilliárd dollárnál magasabb éves bevétel mellett – egyik jól látható nyoma a jó terjeszkedés-politika: csak az USA-n belül már 400-nál több egység működik, közel száz pedig külföldön, Mexikótól Ausztráliáig – nyár vége óta már hazánkban is.

Van, aki forrón szereti… Kate Uptont

„Hagyományos” hamburgerevős sorozatunkban bárkit szívesen látunk modellként, legyen szó akár női, akár férfi jelentkezőről – igaz, kész filmet neki kell hoznia. Addig saját videotárunkból válogatunk. Ezúttal egy nagyon forró spotot mutatunk be: a Carl’s Jr. lánc Southwest burgeréből nem sajnálták ki sem Kate Upton idomait, sem a jalapeno paprikát!

Kapcsolódó cikkeink