2011-ben Siófokon nyílik az újabb pláza

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 10. 29. 21:08

A beruházásért felelős Erste Ingatlan Kft. ügyvezető igazgatója szerint a közműépítéssel és a területtel kapcsolatos nehézségek megoldása új lendületet adott a Sió Pláza építésének. A tervek szerint a Pláza átadására 2011 decemberében kerül sor.

A szerkezeti munkák a tervek szerint még az idén befejeződnek, a kereskedelmi központ átadására pedig 2011 decemberében kerülhet sor.


A város történtének egyik legnagyobb beruházásával kapcsolatban Dr. Balázs Árpád, Siófok polgármestere elmondta: a korábbi − részben finanszírozási, részben pedig kivitelezési − nehézségek megoldásával idén februártól gördülékenyen halad a kivitelezés. Mostanra ráadásul a munkálatok elérkeztek a látványos fázisba, hiszen az épület szerkezetének építése már a földfelszínen zajlik.

Somogyi Csaba, a beruházásért felelős Erste Ingatlan Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette: a közműépítéssel és a területtel kapcsolatos nehézségek megoldása új lendületet adott a projektnek. A tervek szerint a Pláza átadására 2011 decemberében kerül sor, és a kivitelezési munkák mellett már zajlanak a tárgyalások a lehetséges bérlőkkel is – írja a portfolio.hu.

Kapcsolódó cikkeink