2010-ben is elérte céljait a Pedigree Örökbefogadási Program

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 12. 11. 08:03

Öt menhely között 10 millió 200 ezer forint adomány került szétosztásra december 9-én, a Pedigree® Örökbefogadási Program keretében.
A jótékonysági akciót idén másodszor rendezte meg a MARS Magyarország. Az adomány anyagi alapját a Pedigree® termékek értékesítéséből 2010. június 1. és november 30. között befolyt összeg képezte. A cég minden eladott kilogrammból 5, illetve az akció utolsó hónapjában 10 forintot ajánlott fel.
– A program honlapja segítségével 2010-ben 1300-zal több kutya talált gazdára tavalyhoz képest – mondta a nyereményátadón Mayer Zsolt, a MARS Magyarország kommunikációs igazgatója. – A honlapon található menhelyek száma 37-ről 40-re nőtt. Új kommunikációs csatornaként bevontuk a Facebookot és a Twittert is. A májusban indult Facebook klub már több mint 12 ezer tagot számlál, akik az „Egy tál eledel” alkalmazás segítségével virtuálisan adományozhatnak egy tál eledelt a legtöbb szavazatot kapott menhelynek.
Mind az öt menhely hosszú távú befektetésekre fordítja az adományt, amely több ezer kisállat ivartalanítása, mikrochipezése mellett menhely-felújítási munkálatokra, illetve a megelőzésre is lehetőséget ad. A program nagykövete 2010-ben is Hegyi Barbara színművésznő volt.

Kapcsolódó cikkeink