2009 a változások éve a Mary-Kernél
A 2009. évi fejlesztéseknek köszönhetően megújult és az egészséges táplálkozás irányába változott a Mary-Ker valamennyi brand terméke. A Korona durum tésztacsalád omega3-ban gazdag lenolaj, a Korona 4 tojásos és a Mándy-féle 8 tojásos termékcsalád termékei pedig tönkölybúzaliszt, illetve tönkölyőrlemény hozzáadásával készülnek. A Korona 4 tojásos tönkölybúzaliszt hozzáadásával készült tészták valamennyi termékformátuma 2009. szeptemberben elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet.
2009. év októberétől a tésztagyártást és forgalmazást a Mary-Ker Kft.-ből jogutódlással kiváló Mary-Ker Pasta Kft. folytatja tovább.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
10 éves a MOL Fresh Corner – az olimpiai bajnoktól a Tankcsapdáig mindenki az ország legkedveltebb hot-dogját ünnepli
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Maklárról a csillagokig: az űrcsoki utazása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Exkluzív vásárlói bulit szervez a Lidl az egyik budapesti üzletébe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >