2009 a változások éve a Mary-Kernél
A 2009. évi fejlesztéseknek köszönhetően megújult és az egészséges táplálkozás irányába változott a Mary-Ker valamennyi brand terméke. A Korona durum tésztacsalád omega3-ban gazdag lenolaj, a Korona 4 tojásos és a Mándy-féle 8 tojásos termékcsalád termékei pedig tönkölybúzaliszt, illetve tönkölyőrlemény hozzáadásával készülnek. A Korona 4 tojásos tönkölybúzaliszt hozzáadásával készült tészták valamennyi termékformátuma 2009. szeptemberben elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet.
2009. év októberétől a tésztagyártást és forgalmazást a Mary-Ker Kft.-ből jogutódlással kiváló Mary-Ker Pasta Kft. folytatja tovább.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Rangos díjakkal ismerték el a SPAR kevesebb műanyagot igénylő, innovatív csomagolási megoldását
Két rangos díjjal tüntették ki a SPAR Magyarország innovatív csomagolástechnológiáját.…
Tovább olvasom >Hungexpo: több mint 23 ezer látogató kereste fel a Utazás+ Kiállítást és a Budapest Boat Show-t
Több mint 23 ezer látogató kereste fel a 47. Utazás+…
Tovább olvasom >Az Alibaba 50 milliárd eurót fektet mesterséges intelligenciába és felhőtechnológiába
Az Alibaba kínai technológiai óriáscég jelentős beruházást jelentett be a…
Tovább olvasom >