2009 a változások éve a Mary-Kernél
A 2009. évi fejlesztéseknek köszönhetően megújult és az egészséges táplálkozás irányába változott a Mary-Ker valamennyi brand terméke. A Korona durum tésztacsalád omega3-ban gazdag lenolaj, a Korona 4 tojásos és a Mándy-féle 8 tojásos termékcsalád termékei pedig tönkölybúzaliszt, illetve tönkölyőrlemény hozzáadásával készülnek. A Korona 4 tojásos tönkölybúzaliszt hozzáadásával készült tészták valamennyi termékformátuma 2009. szeptemberben elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet.
2009. év októberétől a tésztagyártást és forgalmazást a Mary-Ker Kft.-ből jogutódlással kiváló Mary-Ker Pasta Kft. folytatja tovább.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ügyfélszolgálati központot nyitott a Fressnapf-csoport Pécsen
Ügyfélszolgálati központot nyitott Pécsen a hobbiállat-eledelek és -felszerelések forgalmazásával foglalkozó…
Tovább olvasom >A DHL duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a Hungaroringre, a Forma 1®-es hétvégére
A DHL és a Forma-1® már Mogyoródon van, a július…
Tovább olvasom >A Lidl lett a vásárlók kedvenc áruháza
Ismét a vásárlóknak köszönhetően kapott rangos elismeréseket a Lidl Magyarország.…
Tovább olvasom >