2009 a változások éve a Mary-Kernél
A 2009. évi fejlesztéseknek köszönhetően megújult és az egészséges táplálkozás irányába változott a Mary-Ker valamennyi brand terméke. A Korona durum tésztacsalád omega3-ban gazdag lenolaj, a Korona 4 tojásos és a Mándy-féle 8 tojásos termékcsalád termékei pedig tönkölybúzaliszt, illetve tönkölyőrlemény hozzáadásával készülnek. A Korona 4 tojásos tönkölybúzaliszt hozzáadásával készült tészták valamennyi termékformátuma 2009. szeptemberben elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet.
2009. év októberétől a tésztagyártást és forgalmazást a Mary-Ker Kft.-ből jogutódlással kiváló Mary-Ker Pasta Kft. folytatja tovább.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Az Auchan áruházak december 24-én is nyitva lesznek
Az Auchan a vásárlói igényeket tartja szem előtt, amikor december…
Tovább olvasom >Tovább bővül az Euronics – két új áruházzal és több mint 5 ezer átvevőponttal készültek
Jelentős fejlesztésekkel és új forgatókönyvvel fordul rá az ünnepi szezonra…
Tovább olvasom >Biztonságos és kényelmes: a mobiltárcás fizetés térnyerése Magyarországon
A mobilos fizetés egyre népszerűbb megoldás, hiszen gyors, kényelmes, és…
Tovább olvasom >