12. Magyar Grillbajnokság
A Magyar Grillszövetség szeptember 4-én rendezi meg a 12. Magyar Grillbajnokságot Budapesten, a Népligetben. A kiírás szerint a versenyzőknek négyféle húsételt kell elkészíteniük grillen a megadott nyersanyagból, valamint egy grillédességet „hozott anyagból” – győztest mind az 5 kategóriában hirdetnek.
A csapatokat elsősorban tudásuk alapján értékelik, hiszen minden részvevő azonos alapanyaggal dolgozik, mert a nevezési díj ellenében a szövetség biztosítja a nyersanyagokat. A szakemberekből és amatőrökből álló mozgó zsűrit a versenyzőknek terített asztallal, szakszerű tálalással kell vendégül látniuk, és az étel jellegének megfelelő bort lehet kínálni a menühöz.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Nyolc területen már megfigyelhető fordulat a gazdaságban
A gazdaságban már nyolc területen megfigyelhető fordulat: a foglakoztatás, a…
Tovább olvasom >Meglepően jól sikerült a január a kiskereskedelemben
A gyenge évzáráshoz képest 2,2%-kal nőtt a kiskereskedelmi forgalom, ami…
Tovább olvasom >Új támogatások segítik a dinamikusan fejlődő magyar húsmarhatartást
Az állattenyésztő ágazatok közül az elmúlt 25 évben a legnagyobb…
Tovább olvasom >