A csípős szósz titka
Sok szép ételt látunk az interneten (és mutattunk olvasóinknak), de mai filmünk nyálelválasztásunkat is megindította. Jose Enrique Puerto Rico-i séf, akit már bemutattunk pár éve, ezúttal azt mutatja meg, hogyan lehet néhány paprikából, zöldségekből és sok olívaolajból tökéletes ízű csípős szószt készíteni, mégpedig egyszerű, nem éppen hagyományos módon. Életörömmel teli fickó – enni is élvezet lehet vele.
Kapcsolódó cikkeink
Palacsinta 20 másodperc alatt – A nap videója
De nem csak a „rekordidő” miatt mutatjuk, hanem, mert a…
Tovább olvasom >A betonkeverő-elv – A nap videója
Meglehet, ez a gép mutatja a legjobb irányt a stir…
Tovább olvasom >Robotkapa – A nap videója
Aki kapált már öt percnél többet egy huzamban, az biztosan…
Tovább olvasom >További cikkeink
A turizmusra is kihat a járvány eszkalációja
Bár a ragadós száj- és körömfájás vírusa emberre nem veszélyes,…
Tovább olvasom >Patkány a levesben, rovar a tálban – több mint 1900 Sukiya éttermet zárnak be Japánban
Kellemetlen incidens rázta meg Japán egyik legismertebb gyorsétterem-láncát: a Sukiya,…
Tovább olvasom >Intelligens italpromóció – A nap képe
Hogy miért kevernek az emberek koktélokat egyre gyakrabban otthon, annak…
Tovább olvasom >