A csípős szósz titka
Sok szép ételt látunk az interneten (és mutattunk olvasóinknak), de mai filmünk nyálelválasztásunkat is megindította. Jose Enrique Puerto Rico-i séf, akit már bemutattunk pár éve, ezúttal azt mutatja meg, hogyan lehet néhány paprikából, zöldségekből és sok olívaolajból tökéletes ízű csípős szószt készíteni, mégpedig egyszerű, nem éppen hagyományos módon. Életörömmel teli fickó – enni is élvezet lehet vele.
Kapcsolódó cikkeink
Buli to go – A nap videója
A Brümate 52 liter űrtartalmú guruló hűtőládája BrüTanknak is csúfolják,…
Tovább olvasom >A gépi omlett evolúciójának első szakasza – A nap videója
A megmondóemberek sem tudják megmondani, mi az ételkészítés automatizálásának legtöbbet…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak
Két éve alakult meg hazánk első, iparágakon és régiókon átívelő…
Tovább olvasom >Két napig Korea a Margit-szigetre költözik: indul az ingyenes KoreaON 2025 kulturális fesztivál!
A budapesti nyár idén is elhozza a KoreaON kulturális fesztivált,…
Tovább olvasom >A BBQ-hőmérők Rolls-Royce-a – A nap képe
Óriás digitális kijelző, beépített WiFi, 500 ºC hőmérséklethatár és –…
Tovább olvasom >