A csípős szósz titka
Sok szép ételt látunk az interneten (és mutattunk olvasóinknak), de mai filmünk nyálelválasztásunkat is megindította. Jose Enrique Puerto Rico-i séf, akit már bemutattunk pár éve, ezúttal azt mutatja meg, hogyan lehet néhány paprikából, zöldségekből és sok olívaolajból tökéletes ízű csípős szószt készíteni, mégpedig egyszerű, nem éppen hagyományos módon. Életörömmel teli fickó – enni is élvezet lehet vele.
Kapcsolódó cikkeink
Extra-Dry Martini – A nap videója
Az extraszáraz Martini nem egy poén, inkább gin, mint koktél:…
Tovább olvasom >Tojáshéjmentes világ – A nap videója
Ha nem a profik rutinjával, akkor majd majd ezzel a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Balatoni szállásárak 2025-ben: mérsékelt drágulás, de a főszezon még hozhat meglepetéseket
Ahogy közeledik a hosszú hétvége és az előszezon, egyre többen…
Tovább olvasom >NGM: a SZÉP-kártya tulajdonosok közel 12 százalékkal többet költöttek kártyáikról 2025 első negyedévében, mint tavaly
A SZÉP-kártya tulajdonosok közel 12 százalékkal többet költöttek kártyáikról 2025…
Tovább olvasom >Erős volt a turizmus első negyedéve – ágazati kitekintő
Bár márciusban 6%-kal elmaradt a turisztikai vendégforgalom a tavalyi szinttől,…
Tovább olvasom >