100 millió forintos csomagolási fejlesztés a Hungeritnél
A friss baromfihús szavatossági ideje, tartósítószer hozzáadása nélkül, 18-21 napra nőtt.
Az egyedülálló csomagolást a Sealed Air Cryovac céggel együttműködve fejlesztette ki. Az új MULTIIVAC Darfresh® csomagológép-beruházásnak köszönhetően a friss, csomagolt baromfihús eddigi, 8-10 napos eltarthatósági ideje -2-+4 Celsius fokon immár 18-21 napra nőtt, anélkül, hogy tartósítószert adnának hozzá. Mind a gyártó, mind pedig a kereskedelem és a végfelhasználó számára rendkívüli előnyt jelent az, hogy a beruházásnak köszönhetően a kapacitás nagyságrendekkel nőtt: a gép az eddigi 100-200 kg helyett egy óra alatt csaknem 1 tonnányit képes becsomagolni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ünnepi vacsora négy személyre egy csomagban
November 15. és 17. között 150 Tesco áruházban gyűjtik a…
Tovább olvasom >A Konyhafőnök sztárséfjeivel lép partnerségre a Kifli.hu
A Kifli.hu online szupermarket lett az RTL Konyhafőnök című, kulináris…
Tovább olvasom >Magyarországon elsőként szerzett uniós fenntarthatósági hitelesítést a HelloParks Fót csarnoka
A Futureal-csoporthoz tartozó ipari ingatlanfejlesztő HelloParks FT1-es raktárcsarnoka megfelel az…
Tovább olvasom >