100 millió forintos csomagolási fejlesztés a Hungeritnél

Szerző: trademagazin Dátum: 2007. 12. 04. 00:00

A friss baromfihús szavatossági ideje, tartósítószer hozzáadása nélkül, 18-21 napra nőtt.

Az egyedülálló csomagolást a Sealed Air Cryovac céggel együttműködve fejlesztette ki. Az új MULTIIVAC Darfresh® csomagológép-beruházásnak köszönhetően a friss, csomagolt baromfihús eddigi, 8-10 napos eltarthatósági ideje -2-+4 Celsius fokon immár 18-21 napra nőtt, anélkül, hogy tartósítószert adnának hozzá. Mind a gyártó, mind pedig a kereskedelem és a végfelhasználó számára rendkívüli előnyt jelent az, hogy a beruházásnak köszönhetően a kapacitás nagyságrendekkel nőtt: a gép az eddigi 100-200 kg helyett egy óra alatt csaknem 1 tonnányit képes becsomagolni.


 

Kapcsolódó cikkeink