100 millió forintos csomagolási fejlesztés a Hungeritnél
A friss baromfihús szavatossági ideje, tartósítószer hozzáadása nélkül, 18-21 napra nőtt.
Az egyedülálló csomagolást a Sealed Air Cryovac céggel együttműködve fejlesztette ki. Az új MULTIIVAC Darfresh® csomagológép-beruházásnak köszönhetően a friss, csomagolt baromfihús eddigi, 8-10 napos eltarthatósági ideje -2-+4 Celsius fokon immár 18-21 napra nőtt, anélkül, hogy tartósítószert adnának hozzá. Mind a gyártó, mind pedig a kereskedelem és a végfelhasználó számára rendkívüli előnyt jelent az, hogy a beruházásnak köszönhetően a kapacitás nagyságrendekkel nőtt: a gép az eddigi 100-200 kg helyett egy óra alatt csaknem 1 tonnányit képes becsomagolni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Vezetőváltás a Henkel magyarországi Consumer Brands üzletága élén
2025 április elsejétől Maurizio Salvaggio a Henkel Magyarország Consumer Brands…
Tovább olvasom >A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megújult a KOMETA – Jó étellel a jó életért
Buona vita!, azaz jó élet lett az olasz gyökerekkel is…
Tovább olvasom >