„Ott fogsz te sírni…”
Roland már második éve dolgozott az Államokban, amikor 2010 második felében szép csendben kimúlt a Café Erté. „Hallottam, de nem tudom a pontos okát. Kellenek a jó éttermek és a jó vendégek” – ő diplomatikusan mindössze ennyit tett a hírhez. Sarrang Andreát, az étterem tulajdonosát is kérdeztük az okokról, de ő nagyon csalódottan csak annyit mondott, soha többé nem próbálkozik a vendéglátással.
Még egy ilyen szintű hely minőségéről is megoszlanak a vélemények, de abban az időben, amikor konyháját Roland vezette, a Café Erté többnyire elismeréseket kapott a vendégektől és a kritikusoktól is. Utána a tulajdonos egy év alatt három, jó szakmai önéletrajzot felmutatni tudó szakáccsal is próbálkozott – a feladatba mindhármuk bicskája beletört, pedig egyikük, „szökése” előtt, az USA-ban dolgozó előd konyháját alaposan megkritizálva át is építtette a munkateret.
Tanulság? Annak levonását az Olvasóra bízzuk!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
18 magyar, kisüzemi sörfőzdébe kalauzol el a Bakancslista 2025 –…
Tovább olvasom >Macsó megközelítés a vásárlásban – A nap képe
Az USA-ban működik (legalább) egy olyan hipermarket, ahol a bevéárláshoz…
Tovább olvasom >Új szabályozás a munkaegészségügyi vizsgálatok terén: mit jelent ez a szállodaipar számára?
2024. szeptember 28-tól jelentős változások léptek életbe a munkaegészségügyi vizsgálatok…
Tovább olvasom >