„Ott fogsz te sírni…”
Roland már második éve dolgozott az Államokban, amikor 2010 második felében szép csendben kimúlt a Café Erté. „Hallottam, de nem tudom a pontos okát. Kellenek a jó éttermek és a jó vendégek” – ő diplomatikusan mindössze ennyit tett a hírhez. Sarrang Andreát, az étterem tulajdonosát is kérdeztük az okokról, de ő nagyon csalódottan csak annyit mondott, soha többé nem próbálkozik a vendéglátással.
Még egy ilyen szintű hely minőségéről is megoszlanak a vélemények, de abban az időben, amikor konyháját Roland vezette, a Café Erté többnyire elismeréseket kapott a vendégektől és a kritikusoktól is. Utána a tulajdonos egy év alatt három, jó szakmai önéletrajzot felmutatni tudó szakáccsal is próbálkozott – a feladatba mindhármuk bicskája beletört, pedig egyikük, „szökése” előtt, az USA-ban dolgozó előd konyháját alaposan megkritizálva át is építtette a munkateret.
Tanulság? Annak levonását az Olvasóra bízzuk!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Mi a bioélelmiszerek realitása a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerüléséért indított aláírásgyűjtése…
Tovább olvasom >Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves összevetésben
Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves…
Tovább olvasom >Nagybevásárlás az építkezés szünetében – A nap képe
„Visszamegyek, de előtte még otthon le kell borítanom a cuccot.”…
Tovább olvasom >