Magazin: Vissza a gyökerekhez
A spanyol borostömlő újragondolása szerintünk már önmagában is remek ötlet: bármerre jár az ember, ahová egy palack bort is magával vinne – ezt kényelmesebben és biztonságosabban tudja szállítani, ráadásul bort üvegből inni snassz, ezzel szemben a tömlőből inni (vagy valakinek a szájába „spriccelni”) cool!
Szakmai szemmel viszont még érdekesebb, hogy az Ibériai félszigeten bárokban, tapas éttermekben, borozókban is használják a kecske-vagy borjúbőrből készült ősi ivóalkalmatosságot. Ha sikerül elvonatkoztatnunk az éttermi borozás tradicionális elemeitől, azt mondhatjuk, a spanyoloknak ismét sikerült valamit hozzáadniuk a bor élvezetének 21. századi művészetéhez!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Óriási eredmény: minden korábbinál több Michelin-elismerés a hazai éttermeknek és szállodáknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Budapest a Condé Nast Traveller toplistáján: a főváros a 19. helyen Európa legjobb városai között
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Marriott elindította szabadtéri fókuszú márkáját: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >