Jók a web2-ben!
A közösségi média új távlatokat nyit az üzleti kommunikációban, csak tudni kell használni! Jól ragadja meg a Facebook nyújtotta lehetőségeket a PLP Seafood Kft. mintaboltjaként működő, Budaörsi halpiac fantázianevű üzlet, igaz, nem panaszkodhatnak a „témára” sem – a halak és a tenger gyümölcseinek világa ma a modern hazai gasztronómia és fine dining vendéglátás egyik igen kedvelt területe.
A kínált áruról a weben közzétett, bőven illusztrált információk nemcsak megdobogtatják az ínyencek szívét, de szórakoztató olvasmányoknak is bizonyulnak. A jó minőségű fotók és videók nemcsak a választékot jelenítik meg; a gyors ütemben növekvő rajongói tábor ízelítőt kap a halak, kagylók és egyebek feldolgozásának módjáról, sőt halászatuk érdekesebb momentumairól is. Naponta kapják az értesítést az aznapi választékról (hol lenne fontosabb a frissesség, mint a tengeri termékeknél?) és az aktuális árverésekről. A kínálat – nem ritka – különlegességeinek felhasználási lehetőségeit itthon sokszor a gyakorlott szakácsok sem ismerik, ám a potenciális vevőknek nem kell az interneten idegen nyelvű recepteket keresgélniük, ugyanis Facebook-oldalán a cég online hal-főzőiskolával is kedveskedik partnereinek, képekkel, érthető magyarázatokkal megkönnyítve az ott vásárolt áru elkészítését.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
9 milliárd forint a K&H SZÉP kártyákon
Hónapról hónapra növekszik a K&H SZÉP kártya forgalom, de még…
Tovább olvasom >Időben kezdik
Kortársaiktól tanulják meg a helyes táplálkozást az iskolások a Magyar…
Tovább olvasom >Érzelmek és emlékek
A desszertnek érzelmeket, emlékeket kell ébreszteni – ez Tiziano Mita…
Tovább olvasom >