Ansel új desszeteket kínál a cronut után

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 03. 27. 10:16

Dominique Ansel kétségkívül a cronuttal írta bele magát a cukrászat nagykönyvébe, azt viszont a New York-iakon kívül kevesen tudják, hogy ő (folyamatosan) kísérletező alkat. Mutattunk már filmet mágikus szufléjáról, képeket piskóta-stampedlijéről, de sokkal több mindennel próbálkozott cukrászdájának nyitása óta. Mindegyik újítása kreatív ötleteken alapul, de a cronut jött be igazán.

Ansel igazi celeb lett, de ez nem hátráltatja kínálatának innovítív fejlesztésében: a legutóbbi a csokoládélappal fedett, brownie-alapű tejcsokihab feuilletine-morzsával (karamell ízű ostya) megszórva, mentazselével leöntve.

Műhelyében készülnek már két interaktív(!) desszert prototípusai is, de a poént nem lőjük le előre.

Ansel uj desszeteket kinal a cronut utan

Kapcsolódó cikkeink