Ansel új desszeteket kínál a cronut után
Dominique Ansel kétségkívül a cronuttal írta bele magát a cukrászat nagykönyvébe, azt viszont a New York-iakon kívül kevesen tudják, hogy ő (folyamatosan) kísérletező alkat. Mutattunk már filmet mágikus szufléjáról, képeket piskóta-stampedlijéről, de sokkal több mindennel próbálkozott cukrászdájának nyitása óta. Mindegyik újítása kreatív ötleteken alapul, de a cronut jött be igazán.
Ansel igazi celeb lett, de ez nem hátráltatja kínálatának innovítív fejlesztésében: a legutóbbi a csokoládélappal fedett, brownie-alapű tejcsokihab feuilletine-morzsával (karamell ízű ostya) megszórva, mentazselével leöntve.
Műhelyében készülnek már két interaktív(!) desszert prototípusai is, de a poént nem lőjük le előre.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szallas.hu: a hétvégén a nemzeti ünnep eseményei mellett Eger, Budapest és Gyula a legkeresettebb úti cél
A március 15-ei nemzeti ünnep eseményei mellett népszerű program lesz…
Tovább olvasom >Száraz whiskyhűtés – A nap videója
Látványos whiskys pohárkészlet: fagyasztóban is hűthető, megmunkált alumínium alátéten kézzel…
Tovább olvasom >Soha nem tudod meg, miért zárják be a kínai éttermeket – A nap képe
A bezárt étterem feliratának fotóját a Facebookon találtuk, a képet…
Tovább olvasom >