Ansel új desszeteket kínál a cronut után
Dominique Ansel kétségkívül a cronuttal írta bele magát a cukrászat nagykönyvébe, azt viszont a New York-iakon kívül kevesen tudják, hogy ő (folyamatosan) kísérletező alkat. Mutattunk már filmet mágikus szufléjáról, képeket piskóta-stampedlijéről, de sokkal több mindennel próbálkozott cukrászdájának nyitása óta. Mindegyik újítása kreatív ötleteken alapul, de a cronut jött be igazán.
Ansel igazi celeb lett, de ez nem hátráltatja kínálatának innovítív fejlesztésében: a legutóbbi a csokoládélappal fedett, brownie-alapű tejcsokihab feuilletine-morzsával (karamell ízű ostya) megszórva, mentazselével leöntve.
Műhelyében készülnek már két interaktív(!) desszert prototípusai is, de a poént nem lőjük le előre.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Országtorta-selejtező
Az idén tizennyolcadik alkalommal meghirdetett Magyarország Tortája verseny első zsűrizési…
Tovább olvasom >Az AI-generálta reklám kedves bája – A nap videója
Ez a pizzareklám egy éve készült, talán még nem tökéletes…
Tovább olvasom >Az eper luxusa (és csomagolása) – A nap képe
Epercsomagolás a tehetősebbeknek: a philadelphiai Oishii farmon nőtt csodákból egy…
Tovább olvasom >