Üljünk le egy szóra! – vendéglátás felsőfokon
Új sorozattal indul februárban a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum. A havonta szervezett találkozókon a vendéglős szakma kiemelkedő szereplőivel beszélgetnek életükről és munkájukról, a szakma szeretetéről és a hivatástudatról, mely kellő alázattal és szorgalommal az alkalmi vendégből jó eséllyel törzsvendéget varázsol.
Az első vendégek február 12., kedd, 18.00 órakor Papp Dénes és Papp Dániel, a Kaltenberg Sörház és Étterem tulajdonosai, de felmenőik Papp Endre a Mátyás Pince és a bécsi Mathiaskeller, valamint Papp József a kispesti Gödör és Halásztanya működtetésével ugyancsak örökre beírták nevüket a magyar vendéglátás nagykönyvébe. Kóstolót kapunk egy jeles dinasztia múltjából és jelenéből, és persze az általuk szervírozott finomságokból is.
Regisztráció szükséges: mkvmuzeum@gmail.com; 1/375-6249
Belépő: 1.000 Ft
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Visszaesett a turizmus konjunktúrája – de még így is a gazdaság egyik legjobban teljesítő szektora
Áprilisban -6 ponton állt a Turizmus Konjunktúra Index (TKI) értéke…
Tovább olvasom >A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Ízlelgessük 2025-öt!
Nagyot változott a hazai bárok világa és a koktélfogyasztás kultúrája…
Tovább olvasom >