WhiskyNet

Szerző: trademagazin Dátum: 2007. 11. 28. 08:00

A WhiskyNet Kft. célja, hogy Magyarországon megfelelő áron, kényelmesen elérhető módon, a lehető legszélesebb választékot kínálja a whiskyrajongók számára az interneten keresztül.A több mint 300-féle skót, ír, kanadai és amerikai (single malt, single grain és blended) whiskyt, és egyéb különleges gyári és független palackozók italait, ha valaki mégis szeretné megízlelni vásárlás előtt, vagy gyönyörködni kíván egy-egy palackban személyesen, erre lehetőséget nyújtanak a cég képviselői a szentendrei raktárban. A termékek körét különleges élelmiszerek és eszközök (mint poharak, üvegtermékek, könyvek) is bővítik.
A szolgáltatások között szerepel, hogy értékesítéssel egybekötött kóstolókat, whiskybemutatókat is szerveznek családi vagy céges rendezvényeken a közösen összeállított mintákból.
– Ha csak módunk van rá, igyekszünk minden egyedi elképzelést megvalósítani – hangsúlyozza Szatmári Katalin, a cég ügyvezetője. – Akár a választékunkban jelenleg nem szereplő tételek egyedi beszerzését is vállaljuk, csakúgy, mint például a vevő számára elraktározott hordó whisky beszerzését a kedvenc lepárlójától!
Delikátboltok, italkereskedők vagy éttermek, bárok jelentkezését is várják az [email protected] címen.

Kapcsolódó cikkeink