Vodka férfiaknak – Maximális férfiasság a Maximustól

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 10. 19. 11:17

Autózás vagy vasalás? Kerékcsere vagy hidratálás? Vajon melyek jellemzőek inkább a mai férfiakra? Első hallásra azt mondanánk, az előbbiek. De nem! A felmérések megdöbbentő eredményei szerint a XXI. századi teremtés koronái inkább vasalnak és hidratálnak… Tényleg jól van ez így? A Maximus Vodka a valódi férfiasság visszaszerzése mellett kampányol!

Bár gladiátorokat ma már csak filmekben láthatunk, az erőt és biztonságot sugárzó férfipéldát még mindig igénylik a nők. Egyre több felmérés mutatja a szomorú tényt, hogy azok az erények, amelyek a római kori harcosokat jellemezték, a modern kor fiatalemberei között egyre kevésbé lelhetőek fel. Októberben a hazai piacra érkező Maximus Vodka azon fiatalembereket célozza meg, akik vissza szeretnék nyerni magabiztosságukat és megmutatni, hogy nem hiába ők a teremtés koronái.

„A mai világban, amikor úgy tűnik, hogy a klasszikus férfi minta kihalófélben van, mi egy olyan vodkát készítettünk, amely kifejezetten a férfiakat célozza meg. Reméljük, hogy ösztönzőül hat, és fogyasztói rövid időn belül visszaszerzik az őket megillető férfiasságukat. Hisszük, hogy a Maximus inspirálja majd a mai férfiakat, hogy felemelkedjenek és győzedelmeskedjenek” – mondta Purman László, a hazai forgalmazó Brown-Forman country managere.

Hogy a gyártó a Maximus vakmerőségét és erejét hitelesen ábrázolja, a világhírű amerikai festőművészt, Mort Kunstlert bízta meg a márka arculatának, kreatívjainak kialakításával. Kunstler ma 84 éves és még mindig nagyon sikeres – annak ellenére is, hogy eszében sincs digitális technikát alkalmazni. Olajfestményein feltűnő színekkel, mesterien ábrázolja a vészhelyzetben győzelemért küzdő hősöket, akik csak úgy lehetnek sikeresek, ha összeszedik bátorságukat és bevetik minden férfiasságukat.

Ez az erő és magabiztosság jellemző a Maximusra, amelyet szupertiszta lepárlási folyamat által tökéletesítenek. A klasszikus, színtiszta vodka aromája igazán merész, fűszeres, csípős karaktere pedig a benne fellelhető feketebors jegyeknek köszönhető.

A Maximus Vodka márkatulajdonosa a Brown-Forman Corporation, olyan prémium szeszmárkák gyártója és forgalmazója, mint a Jack Daniel’s, a Southern Comfort és a Finlandia Vodka.

Kapcsolódó cikkeink