Világkörüli úton a METRO születésnapi zászlója

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 07. 10. 11:32

A düsseldorfi központból kezdte el világkörüli útját a METRO „zászló stafétája”, ami 28 különböző ország és több tízezer kilométer után tér vissza az októberi nemzetközi, 50. születésnapi ünnepségre. A kezdeti zászlóhoz minden ország hozzávarr egy-egy újabb darabkát, amiből végül egy, a METRO országok tradícióit büszkén hordozó, közös ünnepi alkotás áll össze.

Metro

Magyarországra érkezett a METRO születésnapi zászlója, ami stafétában utazza körbe a nagykereskedelmi áruházlánc képviseleteit 28 különböző országban. A minden újabb állomáson a helyi hagyományokat, tradíciókat hirdető alkotásokkal bővülő zászló járt már többek között Belgiumban, Kínában, Horvátországban, Görögországban mielőtt megérkezett a METRO Kereskedelmi Kft-hez.

A vállalat munkatársai saját kezűleg bővítik a zászlót, a magyar kollégák a világszerte népszerű és ismert tradicionális hímzésmintából formált Magyarországgal díszítették azt.

A születésnapi alkotás Magyarországról Dániába utazik tovább, de még nagy út áll előtte, érintve például Indiát, Vietnámot, Törökországot és Oroszországot is. A világkörüli út végén, kb. 50.000 kilométer és több hónapnyi utazás után visszaérkezik Düsseldorfba, a METRO nemzetközi, 50. születésnapi ünnepségére.

Kapcsolódó cikkeink