Vidéken bővít a Nespresso

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 03. 10. 11:52

Megnyitotta első vidéki exkluzív értékesítési pontjait Győrben és Székesfehérváron a Nespresso. Az úgynevezett Nespresso Cornerekben az érdeklődők márciustól különleges környezetben, képzett hostessek segítségével ismerkedhetnek meg az egyedi tervezésű kávégépekkel és megkóstolhatják a kiváló minőségű Grand Cru kávéőrleményeket.

A Nespresso számos, népszerű fővárosi helyszín után idén Győrben és Székesfehérváron nyitott új, exkluzív értékesítési pontokat. „Egyre többen ismerik és szeretik a Nespresso-t Magyarországon is. A dinamikus fejlődésnek és az értékesítés bővülésének köszönhetően március végéig három új Nespresso Cornernek örülhetünk, ezek közül kettő már nem budapesti helyszínen nyílt meg. Idén tavasztól a kávéimádók Győrben és Székesfehérváron is megismerkedhetnek a Nespresso különleges világával” – nyilatkozta Flesch Gábor, a Nespresso magyarországi üzletfejlesztési vezetője.

A Nespresso 2006 márciusában jelent meg Magyarországon. A márka magyarországi sikerét az egyedi, hármas pillérre épülő stratégia mellett a komoly hagyományokkal rendelkező magyar kávé-, illetve eszpresszókultúrának is köszönheti. A növekvő igényeknek eleget téve a Nespresso kiskereskedelmi értékesítés bevezetése mellett döntött. Ennek első, átgondolt lépéseit 2007 őszén, néhány stratégiailag kiválasztott, hasonlóan prémium márkának számító design üzletbe történő belépéssel tette meg. Következő lépésként 2008 májusában a cég az egyedi szempontok alapján kiválasztott üzletek mellett a Saturn áruházakban és a Media Markt hálózat üzleteiben is megkezdte a Nespresso gépek forgalmazását. Ez a folyamat a Győrben és Székesfehérváron kialakított Nespresso Cornerrel újabb mérföldkőhöz érkezett. A győri Saturn-ban március 1-jétől, a székesfehérvári Media Markt-ban pedig március 2-ától várják a Nespresso szakértői az érdeklődőket. Az új értékesítési pontokon március 16-ától lesz elérhető a márka legújabb, energiahatékony, élénk színekben kapható kávégépe, a Pixie.

Kapcsolódó cikkeink