Véget ért a megújult CEBIT 2018

Szerző: Trademagazin Dátum: 2018. 06. 25. 11:06

Mesterséges intelligencia, robotika, humaniod robotok, IoT, jövőbeli mobilitás és a blockchain – csak néhány kiemelt példa a megújult CEBIT tematikájából.

A 2018-as CEBIT négy szekciója az üzleti sikert és az újító ötletek bemutatását volt hivatott elérni. A kiállítással, a szakmai konferenciákkal és a prémium kapcsolatépítési eseményekkel a CEBIT egyedülálló platformot kínált a digitalizációs folyamatok megtapasztalására üzleti, kormányzati és társadalmi szinten.
A d!conomy szekcióban bemutatott újítások segítették az IT szakembereket, a döntéshozókat és a laikus látogatókat, hogy a digitalizáció nyújtotta lehetőségeket teljes mértékben ki tudják használni. A d!tech szekcióban a fókusz a fejlesztőkön, a startupokon és az újító üzleti modelleken volt. A d!talk konferencia programja lehetőséget adott arra a látogatók és kiállítók számára, hogy kiváló előadásokat hallgassanak meg a kiállítás ideje alatt.

Olyan neves előadókat hívtak meg a szervezők mint, Jaron Lanier, Julia Shaw és Mikka Hyppönen. A d!campus a CEBIT fesztiválterülete volt, ahol a résztvevők informális keretek között tudtak egyszerre üzletet kötni és kikapcsolódni.

Kapcsolódó cikkeink